Serooskerke snoept drie punten af van achterstand

Serooskerke snoept drie punten af van achterstand op Nieuwdorp

GOES – Serooskerke bezorgde koploper Nieuwdorp zaterdag in de derde klasse A de eerste nederlaag van het seizoen. In Serooskerke won de gelijknamige ploeg de topper tussen de nummers één en twee met 2-0.
Serooskerke-Nieuwdorp 2-0: Jeroen Geerse verzuimde al vroeg in het duel om Serooskerke op voorsprong te brengen, maar in de 26e minuut maakte Renco Francke er na een vlotte Seroos-aanval 1-0 van. Nieuwdorp werd daarna nauwelijks gevaarlijk en moest toezien hoe Jan-Willem Francke dertien minuten voor tijd de wedstrijd op slot gooide. Na een vrije trap van de zijkant liet rond de penaltystip iedereen de bal aan zich voorbij gaan waardoor de bal rechtstreeks in het doel verdween.

Heinkenszand-VCK 2-2: VCK miste in de eerste tien minuten twee opgelegde kansen en kwam na een vrije trap van Jeroen Verschiere op een 1-0-achterstand. Na een fout van doelman Wilko Heij kwam VCK via Merijn Dek aan de gelijkmaker. Vlak na rust scoorde Joeri Weststrate uit een vrije trap van Ermo Cappon met het hoofd de 2-1. In de 67e minuut loste Heij bij een corner de bal waarna Erik Damen voor 2-2 zorgde.

WHS-Noad’67 1-1: Op een moeilijk bespeelbaar veld duurde het tot de 60e minuut voordat er een goal viel. Na een aanval via Patrick van Schetsen en Perry Snoep bracht Andreas Vroegop WHS aan de leiding. In de slotfase gaf WHS twee dure punten uit handen. Na dom balverlies bracht Rob den Engelsman Noad’67 langszij.