‘The Baldies’ prolongeren titel Het Springer Open

Gisterenavond was het in de kantine van S.K.N.W.K. gezellig druk. Al weer voor de zesde keer stond het officiële darttoernooi van S.K.N.W.K., Het Springer Open 2007, op het programma. Maar liefst 14 koppels hadden zich ingeschreven!! In 4 poules werd gestreden om (per poule) 2 plekken in de kwartfinale.

Uiteindelijk was rond het klokje van 01.15 uur bekend welk koppel zich een heel jaar lang de beste mag noemen. ‘The Baldies’ (Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge) wonnen evenals vorig jaar de finale. Deze keer versloegen ze ‘150’ (Sytze Stins en Martijn Neele) in de finale. Het werd maar liefst 5-1 voor ‘de badmutsen’.

De derde plaats ging uiteindelijk naar ‘M&M’ (Adrie & Rini Matthijsse). Zij wonnen de troostfinale met 3-1 van ‘De Juupzuupers’ (Stuff & Baco)).

Eindstand Het Springer Open 2006:

1. The Baldies (Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge)
2. 150 (Sytze Stins en Martijn Neele)
3. M&M (Adrie en Rini Matthijsse)

Overzicht winnaars Het Springer Open:

2002 Martijn Neele
2003 Martijn Neele
2004 Patrick van Bolhuis *
2005 Richard Bevelander
2006 Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge
2007 Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge

* in 2004 werd er i.v.m. het 50-jarig bestaan van S.K.N.W.K. tijdens de feestweek ook nog een darttoernooi gehouden. Deze editie werd gewonnen door Tonnie v/d Berge.

Vanaf deze plaats nog een dankwoord aan een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde dartavond.
Speciale dank aan Gert-Jan ter Riet en Fernando Bom, die de darters een hele avond lang van ‘een natje en een droogje’ hebben voorzien. Klasse!

Tot Het Springer Open 2008!

Bekijk de rest van de foto’s van Het Springer Open 2007 elders op deze site in het fotoboek.