Jeugd ziet Excelsior met 0-3 verliezen van RKC

Het werd 0-3 tussen Excelsior en R.K.C. Waalwijk. Gisteren, zaterdag 14 april, heeft de jeugd van S.K.N.W.K. deze wedstrijd uit de Eredivsie bezocht.

Op het gezellige ‘Woudenstein’, de thuishaven van Excelsior, werd alles voor de tweede helft bewaard. We zaten namelijk vlak bij het doel waar in de tweede helft alle drie de doelpunten werden gescoord.

Zo rond 17:30 uur kon de reis naar Rotterdam beginnen. Omdat er een ongeluk was gebeurd en we niet over ‘de Haringvliet’ konden, zijn we via Goeree Overflakkee naar Excelsior gereden en duurde de reis iets langer. Gelukkig begon de wedstrijd pas om 20:00 uur en waren we dus nog ruim op tijd.

Natuurlijk is de busreis altijd al een hele happening. Zingen, eten en drinken. Overigens in het stadion gaan we hier vrolijk mee verder.

Er was een speciaal vak voor ‘clubs’ gereserveerd. Omdat we de eerste waren konden we lekker een goed plekje uitzoeken onder een heerlijk lente zonnetje.

Het was een matige wedstrijd waarin Excelsior geen vuist kon maken. R.K.C. won dan ook simpel. De jeugd werd door enkele ‘Excelsior Hooligans’ nog wat bijgeleerd omtrent diverse liederen richting en over tegenstander R.K.C. Waalwijk. Zij zongen natuurlijk uit volle borst mee.

Op de terugweg nog genoten van een heerlijke ‘Wicky’ en een zakje chips en genieten van een film van Lucky Luke. Zo rond 23:00 uur waren we weer terug bij ‘Het Springer’. Het was weer een geslaagd evenement.

Dank aan de evenementencommissie.

Bekijk de foto’s van het bezoek aan deze wedstrijd in het fotoboek.