V.C.K. blijft na zege in de derde klasse

GOES – Nieuwdorp heeft op de slotdag van de competitie in de derde klasse één punt nodig voor de titel. VCK speelde zich veilig dankzij de 3-0-overwinning op Krabbendijke.

VCK-Krabbendijke 3-0: VCK speelde zich op overtuigende wijze veilig. Vijf minuten voor rust scoorde Danny Joosse 1-0 uit een strafschop. Na een uur besliste Dylan Verhage de wedstrijd. Via Merijn Dek, die oplettend reageerde na een snelle inworp, werd het uiteindelijk nog 3-0 voor de ploeg uit Koudekerke.

Duiveland-FC Dauwendaele 2-3: Dauwendaele heeft dankzij de zege nog steeds kans op de derde periodetitel. Er moet dan in de slotwedstrijd wel gewonnen worden van Serooskerke, dat nog steeds een kansje heeft op de titel. Dennie Dennie le Comte maakte voor rust 1-0, maar daarna sloeg Dauwendaele toe. Joran Moes, Abdulgadir Ahmed en Jorrit Schuurman maakten 1-3 Lex Zwang scoorde vanaf de stip 2-3.

Nieuwdorp-SKNWK 2-1 (0-1): 13. Maarten Padmos (strafschop) 0-1, 78. Niels Mulder 1-1, 80. Ferhan Topal 2-1. Scheidsrechter: L.H. Kerstens (Etten-Leur). Aantal toeschouwers: 250.

Bevelanders-Noad’67 0-1 (0-0): Koen van Dijke 0-1. Heinkenszand – WHS 1-1 (0-0). Armando van de Repe 0-1, Marijn van Liere 1-1.

Heinkenszand-WHS 1-1 (0-0): Armando van de Repe 0-1, Marijn van Liere 1-1.

>>Nieuwdorp heeft zaterdag tegen Krabbendijke aan één punt genoeg voor de titel. De Bevelanders handhaven zich bij een gelijkspel in de derde klasse.