Onderling S.K.N.W.K.-tournooi weer super gaaf

Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei, was het weer zover. Al weer voor de 28e keer werd er bij S.K.N.W.K. het Onderling tournooi gehouden.

Zo rond het klokje van 10:00 uur waren bijna alle deelnemers verzameld. Onder het genot van een bakje koffie even elkaar begroeten en daarna verkleden, want om 10:30 uur startte het toenrooi.

Maar liefst 10 teams streden om de felbegeerde titel. De teams die meededen: S.K.N.W.K. 1 was opgedeeld in 2 teams (1A en 1B), S.K.N.W.K. 2, S.K.N.W.K. 3, S.K.N.W.K. 4, S.K.N.W.K. B1, Ex-S.K.N.W.K. 1, Ex-S.K.N.W.K. 2, S.K.N.W.K./Dr. (combinatie van S.K.N.W.K. en Dreischor) en SINOTO. Uiteindelijk gingen de mannen van S.K.N.W.K./Dr. er met de wisselbeker van door. Zij versloegen in de finale S.K.N.W.K. 1B. Het was trouwens dit toernooi erg spannend. De bekende handicap, de strafschoppen, hebben aardig wat uitslagen nog beïnvloed. Daarnaast was het in poule B het doelsaldo wat voor drie ploegen doorslaggevend was om de eindstand te bepalen. Erg leuk zo!!


De winnaars: S.K.N.W.K./Dr.

De weergoden waren S.K.N.W.K. wel heel erg goed gezind. Onder het voetballen was het al heerlijk, maar na afloop van het toernooi, toen het feest losbarstte, kwam de zon wel erg lekker door.

Een heerlijke avond werd het met eten en drinken. Onder muzikale begeleiding van DJ René de Reus (erg gezellig René!!) bleef het tot het laatst toe zeer gezellig.

Toen iedereen iets na 23:00 uur dan eindelijk het sportpark had verlaten, konden ‘de afsluiters’ nog een afzakkertje gaan nemen in café Charlie, waar het ook nog erg druk en gezellig was.

Dank aan organisatie, barcommissie, scheidsrechters, spelers, publiek, alle andere vrijwilligers en iedereen die we dan nog vergeten! Tot volgend jaar bij de 29e editie van het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi. Bekijk de foto’s van het ‘Onderling Toernooi’ in het fotoboek.