Ook S.K.N.W.K. A1 en C1 voeren ranglijst aan

Niet alleen S.K.N.W.K. 1 is na drie wedstrijden nog ongeslagen. In het spoor van het ‘vlaggenschip’ gaan de junioren van S.K.N.W.K. tot nu toe ook als een speer.

S.K.N.W.K. A1 heeft haar eerste drie competitiewedstrijden winnend afgesloten en voeren de ranglijst aan in de 3e klasse. As. zaterdag, 22 september, is de nummer drie, Bruse Boys A1, de tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk en begint om 11:15 uur.

Ook de C-junioren kennen een prima start. Na drie duels zijn ook zij koploper met 9 punten uit drie duels. Zij worden op de huid gezeten door Cortgene/ J.V.O.Z. C2 en Duiveland C1 (beiden 7 punten uit 3 wedstrijden). Serooskerke C1 is ook nog zonder puntverlies. Zij speelden tot nu toe 2 wedstrijden en haalden 6 punten.

S.K.N.W.K. C1 speelt zaterdag al om 09:00 uur tegen M.E.V.O. C1. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Zierikzee. M.E.V.O. C1 is net nieuw in deze competitie en heeft dus nog geen wedstrijd gevoetbald.

Vorige maand speelden beide teams ook al tegen elkaar voor de beker. Toen bleek M.E.V.O. C1 met 2-3 te sterk voor de blauw/zwarten. Tijd voor revanche…..!?


Vorige maand eindigde het bekerduel tussen S.K.N.W.K. C1 en M.E.V.O. C1 in 2-3.