SKNWK haalt de tien in elfde zege op rij

Maandag 19 november 2007 – GOES – In de vierde klasse B haalde de ongeslagen koploper SKNWK tegen Waarde de dubbele cijfers: 10-0. ZSC’62 haalde met een 6-1-zege bij Vrederust ook flink uit. WIK’57 won voor de derde keer op rij, terwijl Brouwershaven met 3-2 verloor van Yerseke.

SKNWK-Waarde 10-0: Het was éénrichtingsverkeer en bij rust leidde SKNWK al met 6-0. Emiel Kuijten opende de score en daarna zorgde Christiaan van Vossen er met een hattrick voor dat het 4-0 werd. Ronald en Christiaan van Vossen bepaalden de ruststand op 6-0. In de tweede helft tilde Wesley Goud de stand naar 7-0, via Ronald van Vossen werd het 8-0 en met zijn vijfde goal van de middag zorgde Christiaan van Vossen voor 9-0. Wesley Goud zorgde daarna voor de dubbele cijfers.

Vrederust-ZSC’62 1-6: ZSC’62 had Vrederust binnen een kwartier al op de knieën, want Arjan Smalheer scoorde drie keer. Daarna nam ZSC’62 wat gas terug, maar na de hervatting scoorde Smalheer nog twee keer. Gerard Verhoek zorgde daarna voor de 0-6. Pas in blessuretijd kon Vrederust via spits Floor van Chaam nog tegenscoren.

WIK’57-Stavenisse 3-2: WIK’57 leidde bij rust door goals van Bram Blakenburg en Leendert den Boer met 2-0. In de tweede helft kwam Stavenisse terug. Kees van Putte zorgde er met twee goals voor dat de teams op een gelijkspel afstevenden. In blessuretijd zorgde Maurice de Vlieger alsnog voor de winnende treffer van WIK’57.

Brouwershaven-Yerseke 2-3: Op aangeven van Frank Kristelijn scoorde Ivo Fonteine 1-0. In de 20e minuut kopte Anthonis Riedijk Yerseke uit een corner naar de gelijkmaker en Frans van Driel zorgde voor 1-2. Na rust maakte Arco van Dixhoorn uit een vrije trap 1-3 en een minuut later tekende Kees Verwest voor de 2-3. Fonteine was daarna nog dicht bij de 3-3, maar zijn inzet belandde op de paal.

FSV-SPS 3-4 (2-3). Willem Bevelander 0-1, Berry Hage 0-2, Edward de Rooij 1-2 en 2-2, Willem Bevelander 2-3, Benny Vormeer 3-3, Dennis Boer 3-4.

Smerdiek-Halsteren 3-1 (0-1). Matthew Kramer 0-1, eigen doelpunt 1-1, Jelle Rinses 2-1, Jelle Rinses 3-1.

Chrislandia-Kruiningen 0-2 gestaakt. Het duel werd na 45 minuten gestaakt op last van de politie en brandweer wegens rookontwikkeling. Arno van de Berge 0-1, Jimmy Fens 0-2.

>>SKNWK wint met 10-0 van Waarde in de vierde klasse B. De Nieuwerkerkers houden na elf duels een honderd-procentscore. ZSC’62 volgt op twaalf punten.