SKNWK haalt flink uit; DFS nipt langs Bevelanders

Voetbal SKNWK had in Waarde een makkelijke tegenstander. Met de rust leidde de Nieuwerkerkse ploeg al met 6-0. In de tweede helft wisten zij nog 4 maal het net te vinden.

Bruse Boys nam de drie punten mee uit Axel tegen AZVV werd met 3-0 gewonnen. In de strijd om de tweede periode heeft Bruse Boys nog geen punt verspeeld.

Duiveland wist in de uitwedstrijd tegen Apllo’69 in de laatste minuut van de wedstrijd de punten veilig te stellen 1-2.

In Burgh-Haamstede won DFS met 2-1 van Bevelanders waar Jos Wesdorp uit Zierikzee de trainer is. Mevo wist voor de tweede keer op rij te winnen. Nu werd met 0-1 gewonnen van Borssele.
Ajan Smalheer was vijf maal trefzeker in de wedstrijd tegen Vrederust. ZSC’62 won afgetekend met 1-6.

Brouwershaven verloor met 2-3 van Yerseke en WIK’57 won met 3-2 van Stavenisse.

Uitslagen

2E: AZVV-Bruse Boys 0-3 (Mats Willemse, Peter Willemse, Thomas Groeneveld)

3A: Apollo-Duiveland 1-2 (Ronald Zwager 2x)

4A: DFS-Bevelanders 2-1 (Lennart Padmos, Anco van der Linde); Borssele-Mevo 0-1 (Niels Verkaart)

4B: Vrederust-ZSC 1-6 (Arjan Smalheer 5x, Gerard Verhoek); Brouwershaven-Yerseke 2-3 (Ivo Fonteine, Kees Verwest);

SKNWK-Waarde 10-0 (Emiel Kuijten, Cristiaan van Vossen 6x, Ronald van Vossen, Wesley Goud 2x);

WIK’57-Stavenisse 3-2 (Bram Blakenburg, Leendert den Boer, Maurice de Vlieger)