SKNWK’s Onderling zaalvoetbal Charlie Cup geslaagd

Afgelopen zaterdag werd bij S.K.N.W.K. het voetbaljaar 2007 dan echt afgesloten. Traditioneel gebeurt dit altijd met het Onderling Zaalvoetbaltoernooi. Na voorheen in de sporthal van Oosterland te worden gehouden, wordt dit inmiddels al weer ruim 10 jaar gespeeld in ‘Onderdak’ in Zierikzee. Ook zoals al jaren gebruikelijk gesponsord door café Charlie in Nieuwerkerk, vandaar de Charlie Cup.

Dit jaar met maar liefst 56 aanmeldingen en dus 7 teams. De teams kregen ludieke namen (bijnamen van enkele landenteams van de wereld). Zo kon u o.a. kijken naar een wedstrijd tussen De Goddelijke Kanaries en de Ontembare Leeuwen (Brazilië – Kameroen) en The Soca Warriors tegen De Squadra Azzurra (Trinidad en Tobago tegen Italië).

Uiteindelijk bleken de ‘mannen’ uit Italië absoluut de sterkste en gingen met de wisselbeker aan de haal. Deze beker kregen ze uitgereikt door bestuurslid Léon Quik in cafetaria Charlie. Uiteraard gingen ze nog op de foto met deze prestigieuze prijs.

Uiteraard werden nog enkele mensen bedankt. Natuurlijk Michael en Karin v/d Ban van café-cafetaria Charlie voor de sponsoring. Karin kreeg als dank een mooie bos bloemen.

De scheidsrechters van dienst, Cees Dalebout, en Léon Quik werden bedankt. Verder een dank aan de mannen van de tijdwaarneming (en nauwkeurig bijhouden van de scores en standen), Thijs Rentier en Jeroen Backx.

Enig smetje op dit toernooi waren enkele blessures. Sterkte jongens!!

We kijken ondanks dat toch weer terug op sportief en zeer gezellig toernooi. Bekijk de foto’s van deze editie en de after party elders op deze site.