Korfballers van SKNWK lijden onnodig verlies

MIDDELBURG – De korfballers van SKNWK hebben de kans laten lopen om de onderste ploegen definitief achter zich te laten.

Het Nieuwerkerkse octet verloor met 9-7 bij het Middelburgse Swift 5, dat tot zaterdag nog geen wedstrijd had gewonnen.

In de eerste helft ging de matige wedstrijd over en weer en kwam SKNWK bij 3-4 voor de eerste maal op voorsprong. De Nieuwerkerkers konden echter niet doordrukken en de rust werd bereikt met een 6-5-achterstand.

Na de wissel duurde het lang voor SKNWK langszij kwam, maar na 6-6 kwamen de Nieuwerkerkers er niet meer aan te pas. Uiteindelijk leed de ploeg een onnodige, maar verdiende nederlaag.

Scores SKNWK: Anneke van de Linde 2, Gerda Kloet, Marianne Glerum, Johan van de Linde, Rocco Bax en Jacco Folmer allen 1.