SKNWK 3 – ZSC 62 Twee. De voorbeschouwing

Zaterdag een inhaalwedstrijd voor ZSC Twee! We gaan dan op bezoek bij SKNWK. Een tegenstander waar ZSC het altijd moeilijk tegen heeft. Hoe gek dat ook mag klinken gezien de ranglijst. Eerder dit seizoen won de formatie uit Nieuwerkerk met 1-3 in Scharendijke en dat vraagt toch wel om een revanche natuurlijk. Maar even een terugblikje naar vorig seizoen, dan blijkt dat ZSC een lastige tegenstander treft zaterdag! In het seizoen 2006-2007 werd ZSC namelijk afgedroogd met 5-1! En ook toen was het verschil op de ranglijst groot! Alle reden dus om zaterdag scherp te zijn en vol voor de drie punten te gaan!

Zoals gezegd is SKNWK dus een lastige ploeg voor het Tweede. Op papier zou je denken, appeltje – eitje voor ZSC, maar helaas is dat niet zo! Vorig seizoen in de laatste wedstrijd van het seizoen werd er een nipte overwinning binnen gesleept (3-2), maar ook toen hadden we het lastig! En uit 5-1 klop krijgen was ook geen feest! En ook dit seizoen was het SKNWK dat er met de punten vandoor ging in Scharendijke (1-3). Oppassen dus voor de heren in het blauw-zwart, ongeacht hun positie op de ranglijst! En met name Wim Voorbeijtel is een plaaggeest voor ZSC, want die scoorde 7 maal in de laatste 3 ontmoetingen! Momenteel bezetten ze de 9de plaats en wisten 12 punten uit 12 wedstrijden te behalen. 43 doelpunten kregen ze tegen en zelf wisten ze er 25 in te prikken.

ZSC staat wat steviger op de tweede plaats na de winst op FC Dauwendaele en dankzij het verlies van DFS. 26 punten uit 12 duels en 43 doelpunten voor en 14 tegen! Ook nu dus weer een belangrijke wedstrijd nu we richting het einde gaan en we nog in de titelstrijd zijn verwikkeld!

We spelen al aardig vroeg, namelijk om 12.30 uur! Hopen dat het dan beter gaat als thuis tegen Mevo (13:30 uur), want toen kwamen we pas op stoom na half drie! Kortom, ZSC zal vanaf de eerste minuut fel moeten starten om het SKNWK gelijk moeilijk te maken en zo opzoek te gaan naar een snelle treffer en nog belangrijker, de drie punten.

zaterdag 9 februari: SKNWK 3 – ZSC’62 2
aanvang 12.30 uur
scheidsrechter: Hans Verhoek

Auteur Eric Smits – dinsdag, 05 februari 2008