WHS 1 met 5 goals ruim langs SKNWK 1

Na het echec tegen Colijnsplaatse Boys was er geen competitie programma op carnavalszaterdag. De wedstrijdsecretaris had een oefenwedstrijd tegen vierdeklasser SKNWK geregeld.

SKNWK degradeerde vorig seizoen tamelijk onverwachts uit de derde klasse en is op zoek naar eerherstel. De blauwzwarten uit Nieuwerkerk zijn in de competitie ongeslagen met 42 punten uit 14 wedstrijden, ook in de KNVB beker reikte de ploeg erg ver. Een ploeg in vorm dus maar ook een ploeg die niet gewend is om op achterstand te staan. WHS 1 moest dus vol aan de bak en deed dat vol overtuiging. WHS 1 miste Perry Snoep, André Wessels, Patrick Ketting en Dennis Vaders. Ook de gasten uit Nieuwerkerk waren niet volledig maar de topscorers Wilco de Valk en Wesley Goud waren wel van de partij. In de 15e minuut nam Jeroen Oosdijk een vrije trap die door de doelman werd losgelaten waarna Matthijs Bruijnzeel attent was en de 1 – 0 scoorde. In de 25e minuut een schitterende goal van Jeroen Oosdijk die de bal van grote afstand om de doelman krulde. Nog voor rust rondde Armando van de Repe een mooie aanval koelbloedig af 3 – 0. Een weelde die de WHS thuisploeg nog niet veel meegemaakt heeft dit seizoen. En een achterstand die de trotse koploper SKNWK zeker niet gewend is. Na rust raakte de ploeg uit Nieuwerkerk steeds geïrriteerder. Sommige spelers reageerden zich af op de goed leidende scheidsrechter A. Schot die de kaarten op zak hield. In de slotfase liep de ploeg uit Sint-Annaland nog verder uit. Armado van de Repe scoorde 4 – 0 en Matthijs Bruijnzeel schoot in de allerlaatste minuut de 5 – 0 tegen de touwen. Voor de thuisploeg een lekkere opsteker voor de lastige uitwedstrijden tegen VCK, NOAD ’67 en Veere.

WHS 1 – SKNWK 1 5 – 0 (3 – 0)

15e 1 – 0 Matthijs Bruijnzeel, 25e 2 – 0 Jeroen Oosdijk, 36e 3 – 0 Armando van de Repe, 71e 4 – 0 Armando van de Repe, 90e 5 – 0 Matthijs Bruijnzeel,

Scheidsrechter: Dhr A. Schot uit Poortvliet