Top 3 topscorer senioren SKNWK scoren allen 1x

Gisteren, zaterdag 9 februari, wisten de nummers 1, 2 en 3 van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. het net weer te vinden. Voor de koploper van dit moment, Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3), was dit slechts een pleister op de wond, want hij verloor met ‘zijn’ team met maar liefst 1-7 van Z.S.C. ’62 2. De enige treffer van S.K.N.W.K. in dit duel kwam dus wel van zijn voet. Hij heeft tot nu toe dus al 18 doelpunten gemaakt.

Door hun doelpunten voor S.K.N.W.K. 1 tegen Yerseke 1 (6-0 winst) blijven Wesley Goud en Christian van Vossen op 2 treffers minder staan dan Wim Voorbeijtel. Wesley scoorde tot nu toe 16 treffers voor S.K.N.W.K. 1. Christian liet ook al 16 treffers aantekenen, maar scoorde er 15 voor S.K.N.W.K. 1 en 1 voor S.K.N.W.K. 2.

Nieuwkomer in de topscorerslijst is A-junior Martijn Rentier. Hij mocht gisteren (samen met A-junior Lex Folmer) bij een 4-0 tussenstand in de wedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Yerseke 1 invallen en bracht met 2 treffers de eindstand van 6-0 op het scorebord.

Voor een volledig overzicht van de topscorers van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij Teams.


Wim Voorbeijtel heeft dit seizoen al 18 treffers gescoord