Debuut 16-jarige René Verschoor in S.K.N.W.K. 1

Gisteren was het voorafgaand aan de wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 in Fijnaart tegen F.S.V. 1 nog even ‘bellen geblazen’. Door de ziekte van Erwin Nelissen en het toch niet aanwezig zijn van Emiel Kuijten (te laat terug van vakantie) moesten er nog snel twee andere spelers worden gezocht voor S.K.N.W.K. 1.

Gelukkig waren de A-junioren dit weekend vrij en waren ze ook bereid om mee te doen met de diverse seniorenteams. Zo kon het gebeuren dat S.K.N.W.K. 1 drie A-junioren op de bank had zitten: Martijn Rentier, Jeffry Visser en René Verschoor.

Martijn speelde vorig jaar onder toenmalig trainer/coach Adriaan Nieuwenhuijse al regelmatig mee in S.K.N.W.K. 1. Ook Jeffry Visser had al eens aan ‘het grote werk’ mogen ruiken. Voor de 16-jarige A-junior René Verschoor was het gisteren wel bijzonder. Hij maakte zijn debuut in S.K.N.W.K. 1.

Helaas voor deze drie spelers bakte S.K.N.W.K. 1 er gisteren niet veel van en liep de score niet hoog genoeg op. Martijn viel nog wel redelijk snel in de 2e helft in voor Léon Goedegebure. Voor Jeffry en René was het slechts een invalbeurtje van enkele minuten. Sorry jongens. Hopelijk volgende keer meer speelminuten voor jullie.

Toch weer een pluim naar onze oudste jeugdspelers! Naast deze drie jongens ging Lex Folmer nog met het tweede mee en speelde Arjan Luijk, Kristian Bouwman en Peter Spitholt nog met S.K.N.W.K. 3 tegen Bruse Boys 3. Klasse dat jullie weer bereid waren om mee te doen.