Excelsiooooooooor verliest met 1-2 van Vitesse

Het werd 1-2 tussen Excelsior en Vitesse. Gisteren, zaterdag 8 maart, heeft de jeugd van S.K.N.W.K. deze wedstrijd uit de Eredivsie bezocht.

Op het gezellige ‘Woudenstein’, de thuishaven van Excelsior, was het een slechte wedstrijd die S.K.N.W.K. en de overige aanwezigen werd voorgeschoteld.

Zo rond 18:15 uur uur kon de reis naar Rotterdam beginnen. De wedstrijd begon pas om 20:00 uur en we waren dus ruim op tijd.

Natuurlijk is de busreis altijd al een hele happening. Zingen, eten en drinken. Overigens in het stadion gaan ze hier vrolijk mee verder. Met name de jongsten zien niet zo heel veel van het voetbal. Er is ook al geopperd door diverse leiders om de volgende keer alléén maar een busreis te organiseren.

We waren overigens als één van de eersten aanwezig in het stadion en konden dus een mooi plekje zoeken. We hadden een plaats toegewezen gekregen achter één van de doelen.

Het was, zoals gezegd, een matige wedstrijd waarin Excelsior geen vuist kon maken. Na een 0-1 voorsprong voor de gasten, werd doelman Piet Veldhuijzen (die er overigens volgens een enkele supporter er een rare hobby op nahoudt) met een rode kaart uit het veld gezonden. De toegekende strafschop werd benut, 1-1. Na zeer zwak verdedigen aan Excelsior-zijde kon Vitesse via een mooie kopbal toch nog de 3 punten meenemen naar Arnhem.

Op de terugweg hebben de jeugdspelertjes en leiders nog genoten van een heerlijk drankje en na afloop van de terugreis nog een lekker zakje chips. Zo rond 22:45 uur waren we weer terug bij ‘Het Springer’. Het was weer een geslaagd evenement.

Dank aan de evenementencommissie.

Bekijk de foto’s van het bezoek aan deze wedstrijd in het fotoboek.