Bru 2 toon-t herstel

Onderstaand artikel komt van de website van Bruse Boys. Het blijkt dat onze trainer/coach van S.K.N.W.K. C1, Tonny v/d Berge, wel degelijk ook zelf tegen een balletje kan trappen…….

Bru 2 wist deze middag weer eens ouderwets te winnen, thuis werd het maar liefst 8-0. Deze ruime uitslag kreeg pas in de slotfase gestalte door onder meer 4 treffers van George die er in totaal 5 maakte.

TSC, waar uit nog met 1-0 van werd verloren, moest al na een minuut of 3 vissen en ook de 2-0 viel vrij rap. Daarna stokte de productie ondanks meerdere grote kansen voor de Bruse voorhoede, die onder aanvoering van de immer ijverige George, een ware plaag vormde voor de verdediging van TSC.

Later bleek dat George bezig was met het scherp stellen van z’n vizier want nadat good old Toon ver in de tweede helft eenmaal de ban brak en van afstand de 3-0 aantekende had George z’n vizier op scherp en prikte er nog een viertal in.

Toon deed nogmaals van zich spreken door een afgeslagen bal in een keer met links, technisch perfect, van afstand in het kruis te jassen. De kenners onder ons hadden de armen al in de lucht toen de bal van zijn befaamde linker vertrok.

Na enkele mindere wedstrijden was dit weer eens een lekkere opsteker! Pelikaan wist ook weer eens te winnen bij The Gunners en het is toch echt wachten op een misstap van deze solide ploeg.