Hele goede dag voor jeugd S.K.N.W.K.

Zaterdag 8 maart 2008 gaat voor de jeugd van S.K.N.W.K. in de boeken als een hele goede dag. Alle 7 jeugdteams kwamen gisteren in aktie. Van de 7 gespeelde wedstrijden ging alleen het duel van S.K.N.W.K. D1, thuis tegen Bevelanders D1, verloren. Alle overige 6 ploegen wisten hun duel winnend af te sluiten. Chapeau!!

Onze A-junioren gingen gehavend naar Vivoo A1. Mede door de inzet van enkele C-junioren (die zodoende hun vierde duel speelden in 8 dagen!!) kwamen zij met de 3 punten terug. Winst met 2-4.

S.K.N.W.K. C1 moest voor de 3e keer in aktie komen in 8 dagen. Na het verlies afgelopen donderdag bij M.E.V.O. C1, 3-1, namen ze nu revanche. Kloetinge C4 moest er aan geloven en werd met een 2-1 nederlaag teruggestuurd over de Zeelandbrug.

S.K.N.W.K. D1 wist dit keer niet te winnen. Zij verloren met 1-5 van Bevelanders D1. Marcel Verschoor redde de eer.

S.K.N.W.K. E1 moest het deze keer zonder leider Eric Prins doen. Hij geniet van een wintersportvakantie. Of dit ermee te maken heeft is niet bekend, maar door een geheel andere opstelling van trainer Eric de Jager wisten zij met 2-3 te winnen bij Brouwershaven E1.


S.K.N.W.K. E1

Onze drie F-pupillenteams wisten alle drie te winnen. F1 was met 6-2 te sterk voor D.F.S. F1. De pupilletjes van F2 wonnen van M.E.V.O. F1 met 0-4. S.K.N.W.K. F3 nam de punten mee bij Renesse F2. Het werd 0-3.