S.K.N.W.K. A1 verliest inhaalduel tegen D.F.S. A1

Vanavond moesten onze A-junioren één van de drie wedstrijden van deze week spelen. In Burgh-Haamstede was D.F.S. A1 de tegenstander. Na één minuut leken de blauw/zwarten op rozen te zitten, toen al snel een voorsprong werd genomen. Helaas duurde de vreugde van korte duur, want binnen 4 minuten stond de stand al weer gelijk, 1-1.

Nog voor de rust werd het zelfs 3-1 voor de thuisploeg. Middels een prachtig afstandschot van Martijn Rentier, van zo’n 30 meter afstand, leken de Nieuwerkerkers terug in de wedstrijd.

Helaas werd na de thee slechts één keer gescoord en wel door de thuisploeg. Eindstand 4-2. Tot overmaat van ramp viel al snel in de eerste helft Jeffry Visser uit met een enkelblessure. Dat konden ze er nog wel bij hebben, want er is nog niemand geblesseerd……

Hopen dat de schade meevalt bij Jeffry. Sterkte in ieder geval. As. woensdag, 16 april, het volgende duel van deze week. Dan wacht om 18:30 uur in Colijnsplaat de plaatselijke A1.

D.F.S. A1 – S.K.N.W.K. A1 4-2 (3-2)