Volgende week ontknoping topscorer senioren SKNWK

Volgende week zaterdag, 26 april, spelen de seniorenleden van S.K.N.W.K. hun laatste competitiewedstrijden van dit seizoen. Dit betekent dat dan ook de ontknoping volgt over wie er dit seizoen de topscorer wordt bij de senioren van S.K.N.W.K.

Grootste kanshebber is derde elftal speler Wim Voorbeijtel. Gisteren scoorde hij namens S.K.N.W.K. 3 weer twee keer, waardoor zijn seizoenstotaal inmiddels is opgelopen tot 25 competitietreffers.

Zijn naaste belagers zijn Wesley Goud en Christian van Vossen, beiden spelers van S.K.N.W.K. 1. Wesley scoorde gisteren 2x en Christian 1x in het met 5-0 gewonnen duel tegen Chrislandia 1.

Voor Wesley is het niet meer mogelijk om ‘Keu’ in te halen. Hij ‘pakte’ gisteren opnieuw een gele kaart en is daardoor voor het laatste duel van deze competitie geschorst. Alleen Christian maakt dus nog kans. Alleen denk ik dat Wim hier anders over denkt.

Volgende week de ontknoping!!

Voor een volledig overzicht van de doelpuntenmakers van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Wim Voorbeijtel heeft dit seizoen al 25 treffers gescoord