S.K.N.W.K. 1 verslaat D.F.S. 1; 3-0

Vanavond werd op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk de vriendschappelijke wedstrijd tussen S.K.N.W.K. 1 en D.F.S. 1 gespeeld. Een wedstrijd tussen de kampioenen van de vierde klasse B en A van dit seizoen.

D.F.S. 1 startte furieus en zette gelijk druk op S.K.N.W.K. Echter na vijf minuten kwam S.K.N.W.K. op voorsprong. Spits Wesley Goud maakte beheerst de 1-0 voor de thuisploeg. Vier minuten later kreeg Goud opnieuw een kans na goed stoorwerk, maar nu mikte hij te hoog.

D.F.S. was middels een kopbal van Anco v/d Linde dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal ging rakelings naast. Wesley Goud kreeg een mogelijk op de 2-0, maar doelman Leander Rouw bleek een te grote ‘sta in de weg’. Ook Erwin Nelissen, die een prima wedstrijd speelde, had kans om te scoren, maar liet dit na.

Na 25 minuten dan toch de 2-0. Wesley Goud speelde de bal prima bij de 2e paal, waar Christian van Vossen de score verdubbelde, 2-0. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft ontspon een wedstrijd die op en neer golfde. Toch waren de beste mogelijkheden voor de blauw/zwarten. Erwin Nelissen, Wilco de Valk en Wesley Goud wisten niet te scoren, zo bleef de stand 2-0. Een zuivere strafschop werd S.K.N.W.K. nog onthouden, maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd dan toch een penalty na een vermeende overtreding op Wesley Goud. Maarten Padmos haalde zoals zo vaak dit seizoen vanaf 11 meter de trekker over en zorgde voor de 3-0 eindstand.

Maarten Padmos heeft zojuist de penalty genomen waaruit de 3-0 eindstand werd bepaald