SKNWK maakt 2-0-achterstand goed bij HVV’24

SKNWK maakt 2-0-achterstand goed bij HVV’24 en wint met 3-2

GOES – DFS heeft het bekertoernooi met een positieve noot afgesloten.

Na de nederlagen in groep 5 tegen Bruse Boys en Zeelandia Middelburg werd zaterdag WHS met 5-3 verslagen. In groep 4 herstelde SKNWK zich van een 2-0-achterstand bij HVV’24 en won alsnog met 3-2. Brouwershaven had in poule 57 niks te vertellen bij Koewacht: 7-0.

Groep 4. SKNWK-HVV’24 3-2: HVV’24 leek door doelpunten van Dennis Buijs en Christoph Praet al vroeg op rozen te zitten. Wilco de Valk bracht SKNWK terug in de wedstrijd (1-2). In de tweede helft kreeg een slap HVV’24 de rekening gepresenteerd. De thuisploeg werkte hard en profiteerde van desorganisatie bij HVV’24. Christiaan van Vossen en Wesley Goud bezorgden de thuisploeg de zege.

Groep 5. DFS-WHS 5-3: Voor rust kwam DFS uit een strafschop van Jarno Vermeulen op een 1-0-voorsprong, maar na rust kwamen beide ploegen pas echt op gang. André Wessels scoorde de 1-1 en door de tweede goal van Jarno Vermeulen kwam DFS weer op voorsprong. Pieter Lindhout scoorde de 2-2, maar na een overtreding op Pieter de Munnik kreeg de thuisploeg weer een penalty. Vermeulen maakte zijn derde treffer. Lennart Padmos maakte 4-2. Via Lindhout kwam WHS nog één keer terug, maar Maris Bom besliste de wedstrijd daarna definitief.

Groep 57. Koewacht-Brouwershaven 7-0: Koewacht had geen enkel probleem met de Schouwse ploeg. Voor de rust kon het nog niet echt afstand nemen (2-0), maar daarna drukte Koewacht het verschil uit in vijf doelpunten. Dominique Verlinde (2x), Wout Rozijn, Johnny Lensen, Melvin Rijckaert, Jarno Giling en Danny Vlassenrood waren verantwoordelijk voor de zevenklapper.