B1 onderuit in Nieuwerkerk

Hieronder het wedstrijdverslag van de website van v.v. Bruse Boys van S.K.N.W.K. B1 tegen Bruse Boys B1 van afgelopen zaterdag.

Door Ricardo de Winter

Bruse Boys B1 heeft de goede wedstrijd van vorige week, toen er met 7-0 werd gewonnen van MEVO, geen vervolg kunnen geven. In Nieuwerkerk werd er, in een van Bruse zijde slechte wedstrijd, met 3-0 verloren van de plaatselijke trots SKNWK.

De eerste helft was slechts een paar minuten onderweg en de eerste goal van de ochtend viel te noteren. Slap verdedigen leidde rechtstreeks tot de 1-0 voorsprong voor het felle SKNWK. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg Bru wel wat meer grip op de tegenstander, maar veelvuldig werd de bal al in een vroegtijdig stadium verloren. Grote kansen bleven over en weer uit, al was Bru vlak voor rust via een prachtige actie van Dieuwe nog dicht bij de gelijkmaker. Zijn prima voorzet werd echter door de spitsen volledig gemist.

In de tweede helft was het spel volgens de aanwezigen niet beter, terwijl SNKWK goed met zijn kansen omsprong. De 3-0 nederlaag was daarom terecht en geeft de B-junioren stof tot nadenken. Zaterdag kan men de verliespartij enigszins doen vergeten door thuis te winnen van Goes B1, aanvang 10:45 uur en 9:45 uur aanwezig.