AZVV wint uitduel tegen SKNWK

AZVV heeft in Nieuwerkerk een verdiende overwinning geboekt op SKNWK. De wedstrijd tussen de derdeklassers eindigde in 1-3, waardoor AZVV in punten op gelijke hoogte komt met koploper FC Dauwendaele en nummer twee Veere.

Beide ploegen verschenen gretig aan de start en al vrij snel opende SKNWK via Wesley Goud de score. AZVV schakelde vervolgens een versnelling hoger en binnen vijf minuten lag de bal aan de andere kant in het doel, maar het doelpunt van Ludivoco Cantorra werd wegens buitenspel afgekeurd. Vlak voor rust kregen de bezoekers dan toch loon naar werken. Via de paal bracht Emine Youssef met een kopbal AZVV op gelijke hoogte.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. AZVV was de bovenliggende partij en via twee doelpunten van Ludivoco Cantorra verzekerden de Axelaars de zege, die ze naar de top van de derde klasse A bracht.