Michèl Flikweert en Wesley Goud delen koppositie

Een mager weekend voor de seniorenteams van S.K.N.W.K. Alleen S.K.N.W.K. 1 wist een puntje te pakken in het uitduel tegen Heinkenszand 1 (2-2). De overige 3 seniorenteams kregen het deksel op de neus.

Bij S.K.N.W.K. 1 scoorde Wesley Goud nog de openingstreffer, 0-1. Hij verzuimde daarna zijn score verder uit te breiden. Zelfs een strafschop was niet aan hem besteed. Zijn seizoenstotaal staat hiermee op 12 treffers. Ook Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4) scoorde tot nu toe 12 doelpunten. Gisteren maakte hij 1 van de 2 doelpunten in het verloren duel met het vierde tegen Z.S.C. ’62 3 (2-7).

Bij S.K.N.W.K. 2 werd gisteren niet gescoord. Zij speelden met name een goede 2e helft, maar stonden helaas bij de rust al met 2-0 achter. Bij het derde werd 1x gescoord en vielen 5 tegentreffers. De eretreffer voor S.K.N.W.K. 3 werd gemaakt door speler van het 4e Jos van Spier. Hij maakte inmiddels ook al 7 goals in het seizoen 2008-2009.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.