Tikkie Terug (deel 30)

Hieronder de 30e bijdrage voor onze rubriek ‘Tikkie Terug’. In deze rubriek willen we middels foto’s, verhalen, anekdotes e.v.a. terugkijken in de S.K.N.W.K.-historie.

Zaterdag 27 december as. wordt het jaar weer afgesloten met een onderling zaalvoetbaltoernooi voor onze senioren, ‘De Charlie Cup’. Dit is een jarenlange traditie bij S.K.N.W.K. Vroeger werd dit toernooi gehouden (onder de toenmalige naam ‘De Fijnproever Cup’) in de gymzaal in Oosterland. Toen daar een ernstige blessure werd opgelopen door één van de deelnemers (hij brak z’n knieschijf na een botsing met de muur) is besloten om ‘te verhuizen’ naar sporthal ‘Onderdak’ in Zierikzee. Hier wordt het toernooi al zo’n kleine 15 jaar naar ieders tevredenheid gehouden. En dus zaterdag 27 december 2008 weer. Aanvang is 13:00 uur. De teams worden samengesteld uit de seniorenteams, de oudste jeugdspelers en wat gast spelers. Dat dit leuke combinaties geeft blijkt o.a. wel uit de foto’s hieronder. Dit zijn de teams die in 2005 deelnamen.


Chelsea


P.S.V.


Real Madrid


Villareal


Internationale


Werder Bremen

Periodiek zal in het Nieuws een nieuw Tikkie Terug worden geplaatst. Hiervoor zijn wij op zoek naar foto’s, verhalen en anekdotes uit het S.K.N.W.K.-verleden. Heeft u digitale kopij, mail het dan naar de webmaster.