S.K.N.W.K. 2 wint oefenduel van Brouwershaven 1

De 2e selektie van S.K.N.W.K. kon gisteren dan eindelijk ook weer eens aantreden. Op het redelijke hoofdveld van sportpark ‘Het Springer’ moesten ze het in een oefenduel opnemen tegen Brouwershaven 1. Beide ploegen staan er niet heel florisant voor in de competitie. S.K.N.W.K. 2 staat één na laatste in de resereve 2e klasse en Brouwershaven staat in de onderste regionen in de vierde klasse B.

Bij het voortvarend startende S.K.N.W.K. 2 deden overigens enkele spelers van de 1e selektie mee om wat wedstrijdritme op te doen. Overigens was het 2e zelfs nog aangevuld met een B-junior.

Zoals als gezegd was de opening van de wedstrijd voor de thuisploeg. S.K.N.W.K. nam het initiatief en ging op zoek naar de openingstreffer. Deze kwam er dan ook. Een te korte steekbal van Martijn Neele op Richard v/d Sande kwam via een Brouwershavenspeler bij de goed doorgelopen Jeffry Visser. Hij trok de bal vanaf de achterlijn terug, waarna Richard v/d Sande de 1-0 kon aantekenen.

Na deze treffer werd Brouwershaven sterker. Mede door een inschuivende laatste man hadden ze steeds ‘een mannetje’ over. Zij konden dan ook scoren en de stand weer in evenwicht brengen. Met de 1-1 stand gingen beide teams ook rusten.

S.K.N.W.K. 2 kwam in de 2e helft niet echt meer in gevaar en keeper Marco Roks kon dan ook eigenlijk simpel zijn doel ‘schoon houden’. Omdat S.K.N.W.K. nog wel een keer wist te scoren, een corner van de ingevallen Wesley Goud werd door Jeffry Visser bij de 2e paal binnengeschoten, waren de blauw/zwarten uiteindelijk de winnaar in dit sportieve duel dat onder leiding stond van de prima scheidsrechter Toorenaar.

Volgende week moeten beide teams op zoek naar punten in de competitie! Remco Veenboer viel bij S.K.N.W.K. nog uit met een enkelblessure. Het is te hopen dat hij volgende week weer van de partij kan zijn.

S.K.N.W.K. 2: Marco Roks, Martijn Neele, Corné van Driel, Emiel Pollemans (Lex Folmer), Léon Pollemans, ,Remco Veenboer (Timo Verkaart) Frank Boere, Robert Roks, Sander Uijl, Jeffry Visser, Richard v/d Sande (Wesley Goud).