S.K.N.W.K. opnieuw niet opgewassen tegen A.Z.V.V.

Een verre van ideale voorbereiding. Door de ZLM-tour vertrokken de blauw/zwarten al om 11:45 uur richting Axel voor de 20e competitiewedstrijd. Daar kwamen ze dus rond 12:45 uur al aan en reste nog een uur wachten in het zonnetje tot ze gingen verkleden.

In een gelijkopgaande eerste helft kwam de thuisploeg wat gelukkig op voorsprong. In de 2e helft was het gedaan met S.K.N.W.K. en kon A.Z.V.V. de voorsprong verder uitbouwen.

Een nog steeds zwaar gehavend S.K.N.W.K. kon in de eerste helft goed meekomen met de thuisploeg. En als Wesley Goud gewoon de strafschop krijgt na een duidelijke overtreding op hem, komt S.K.N.W.K. misschien nog wel op voorsprong. Echter zo’n minuutje voor de rust is het de thuisploeg die de leiding neemt. Een schot komt toevallig bij een medespeler terecht. Deze legt de bal overigens panklaar en geeft z’n medespeler een niet te missen kans, 1-0.

Als het dan na zo’n tien minuten in de 2e helft ook nog 2-0 wordt, lijkt het al gedaan voor de Nieuwerkerkers. Echter krijgt S.K.N.W.K. dan wel een strafschop na een opnieuw een overtreding op Wesley. Christian van Vossen velt het vonnis, 2-1. Even lijkt de 2-2 er dan ook nog aan te komen, maar helaas.

S.K.N.W.K. geeft steeds meer ruimte weg en dit resulteert in nog 2 treffers. S.K.N.W.K. kon dit duel eigenlijk geen vuist maken en A.Z.V.V. is net als in de heenwedstrijd te sterk en de terechte winnaar met 4-1.

Het seizoen van S.K.N.W.K. is over en uit. Stevig op de vijfde plaats, wat zeker niet onverdienstelijk is als promovendus. Nog twee duels te gaan waarin S.K.N.W.K. zeker haar sportieve plicht zal proberen te doen. Te beginnen as. zaterdag bij Kapelle waar het dan een oude bekende treft in trainer/coach Adriaan Nieuwenhuijse.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge, Martin Kiesenberg, Sytze Stins, Martijn Rentier, Léon Pollemans, Wilco de Valk, Robbert Padmos, Sander Uijl, Christian van Vossen, Kristian Bouwman (Richard Bevelander), Wesley Goud (George van Heukelom).