Vandaag 30e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi

Vandaag, donderdag 21 mei 2009, is het Hemelvaartsdag. Dit betekent bij S.K.N.W.K. dat traditioneel het Onderling Tournooi wordt gespeeld. Deze keer al weer voor de 30e keer!!

Ook dit jaar wordt er weer gespeeld op een ‘pupillenveldje’, dus op de kleine doeltjes met 7 tegen 7. Uiteraard wordt na afloop van elke wedstrijd ook weer de bekende ‘handicap’, de strafschoppen genomen. Naast deelname van onze eigen senioren teams en de B-junioren ook weer diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams. Natuurlijk de ‘oudjes’ van S.I.N.O.T.O. en ook spelers van onze buren uit Ouwerkerk en Dreischor doen weer mee.

Bekende ‘oud-S.K.N.W.K.-voetballers en trainers’ zijn o.a. Frans Kommer, Adriaan Nieuwenhuijse, Leo Wandel, Mark den Haan, Ronnie Janson, Ronnie de Bruine, Arie Folmer, e.v.a. Ook spelers die volgend seizoen (weer) de kleuren van S.K.N.W.K. gaan dragen geven vandaag acte de presence; René Verschoor, Steven Padmos, Mike Bakker. Tussen 09:30 uur en 10:00 uur is het verzamelen in de tent met een kopje koffie. Om 10:30 uur staan de eerste wedstrijden gepland.

We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn. Na afloop van het toernooi is er natuurlijk nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Let op: Mocht je naam per abuis niet bij de indeling staan, geen probleem. Gewoon komen met je voetbaltas en je wordt zeker te weten nog ingedeeld bij één van de 10 ploegjes!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

2 reacties op "Vandaag 30e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi"

  1. Mediumvisor | 20-05-2009 at 23:31 |

    anders moet ik dat morgenochtend nog doen

  2. liar

Reacties gesloten.