Uitnodiging Nieuwerkerk kijkt vooruit!

Kom, kijk, kies en praat mee over de toekomst van Nieuwerkerk. Op zaterdag 4 juli as. presenteren de teams van ‘Nieuwerkerk kijkt vooruit’ hun plannen in Ons Dorpshuis. Onder de begeleiding van de initiatiefnemers, adviesbureau Moveo en Zeeuwland worden de uitgekozen en uitgewerkte thema’s vanaf 14.00 uur gepresenteerd.

U kunt vrij binnenwandelen om de uitgewerkte thema onderdelen te komen beoordelen. U ontvangt bij binnenkomst per persoon 10 Grutten. Voor de kinderen zijn er ook stembiljetten in een iets andere kleur, zodat bekeken kan worden waar de volwassenen voor kiezen en wat de keuze van de kinderen is. Grutten zijn een soort van stembiljetten, die toebedeeld kunnen worden aan de 15 uitgewerkte ideeën. Bij elk themaonderdeel is een mogelijkheid om de Grutten in een soort van (stem)bus of doos te doen.

Aan het einde van de middag worden de Grutten geteld en wordt er een uitslag gegeven. Er zal dan een lijst van meest gewenste ideeën worden opgesteld. Daar zal de dorpsraad dan samen met een aantal mensen uit deze kern, dit najaar een nadere uitwerking van maken.

Uitnodiging Nieuwerkerk kijkt vooruit