Vandaag Excelsior Experience Park Zeeland

In samenwerking met diverse partijen wordt onder de vlag van SBV Excelsior Rotterdam op dinsdag 28 juli de eerste Excelsior Experience van het voetbalseizoen 2009/2010 in Burgh-Haamstede georganiseerd. In samenwerking met Sportvereniging DFS en Golfclub Molenberg zal op de driving-range van de golfclub in Burgh-Haamstede een heus Excelsior Experience Park worden aangeboden waaraan door diverse leeftijdscategorien kan worden deelgenomen.

Voor deze bijzondere eenmalige dag worden diverse voetbalrecordpoging opgesteld op het speciaal beschikbaar gestelde terrein van Golfclub Molenberg. Onder begeleiding van enthousiaste jeugdbegeleiders van Sportvereniging DFS en SBV Excelsior is het vervolgens mogelijk om je kwaliteiten deze middag te showen en records, neergezet door de selectie van Excelsior, te benaderen of wellicht zelfs te verbreken!

Iedereen kan meedoen van 13.00 uur tot 17.00 uur alvorens er op het terrein van Sportvereniging DFS een oefenwedstrijd door de selecte van Excelsior zal worden afgewerkt. Wil je zeker zijn van deelname aan deze unieke voetbal-vakantie-activiteit? Schrijf je dan online in en reserveer je startbewijs.

Iedereen kan deelnemen aan het Excelsior Experience Recordpark. Deelname kost 5 euro en hiervoor ontvang je een strippenkaart als deelname bewijs waarmee je langs alle activiteiten kan gaan. Naast de elf recordpogingen welke kunnen worden ondernemen is het eveneens mogelijk om levend tafelvoetbal te spelen, een clinic te volgen of zelf al je capaciteiten te showen middels het spelen van een echte wedstrijd. En als je geluk hebt is het zelfs mogelijk op de foto te gaan met de Excelsior selectie en een handtekening te vragen!

Meer informatie is na te lezen op www.sbvexcelsior.nl. Via de laatst genoemde website is het tevens mogelijk je direct online in te schrijven en zeker te zijn van deelname aan deze activiteit.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met SBV Excelsior; Tel: 010-4046041 of info@sbvexcelsior.nl

PosterEx.pdf