Niet roken in dug-out

Met ingang van dit seizoen is in de Ordemaatregelen opgenomen dat het voor personen die zich in de dug-out mogen begeven (of in de directe omgeving daarvan) niet meer is toegestaan te roken.

De gedachte hierachter is dat de KNVB van mening is dat ook op het veld sport en roken niet samengaan.

6 reacties op "Niet roken in dug-out"

  1. Nog een niet roker | 28-08-2009 at 22:05 |

    Iedereen met een gezond verstand kan toch wel begrijpen dat je niet gaat zitten roken in een dug-out. En een vergelijking trekken met een terras slaat natuurlijk nergens op. Misschien is het trouwens wel een goed idee om rokers ook op het sportpark in zo een glazen kot op te hokken. Kun je in de rust daarnaar kijken, want nu roken niet meer stoer is worden ze steeds zeldzamer.

  2. Rokers zullen er altijd blijven, en maar goed ook.
    Heb liever dat het terras niet meer word gebruikt als een halve kroeg, daar hebben meer mensen last van, dan van die gezellige rokers…

  3. Als we nu wel roken en niet meer op het terras komen is het probleem van de vorige reageerder meteen opgelost. Kun je beter ergens anders een peuk opsteken.

  4. Ook niet roker | 28-08-2009 at 17:58 |

    Nu nog zien te bereiken dat rokers hun restjes peuk niet overal neergooien, dan wordt het niet alleen schoon in de lucht maar ook schoon op en rond de velden en het terras.

  5. NIET ROKER | 28-08-2009 at 15:42 |

    PRIMA MAATREGEL 11

  6. Zal dan lekker rustig rond de dug out worden….

Reacties gesloten.