Voetbalvelden gesloten door droogte

De langdurige droogte brengt voetbalclubs in Zeeland in de problemen. Sommige velden zijn zo uitgedroogd dat er niet meer op gespeeld mag worden.

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft het voetballen al op zeven velden verboden. Op veel andere mag maar een wedstrijd worden gespeeld.

Vooral nieuwe grasmatten lijken extra last te hebben van de droogte, oude velden houden het water iets beter vast.

3 reacties op "Voetbalvelden gesloten door droogte"

  1. Supporter | 29-08-2009 at 10:30 |

    Ben het volkomen met je eens zandloper.De velden zijn niet optimaal op Schouwenduiveland. En ook de accomodaties zijn droevig. Er zou een wethouder met de portefeuille Sportzaken moeten komen, niet anders dan over sport (dus niet alleen voetbal). Maar het schijnt dat er in deze gemeente geen geld voor is, om naar een hoger niveau te grijpen.

  2. speler | 28-08-2009 at 22:59 |

    Als ik nu zo eens naar buiten kijk, dan komt de hoop op een fatsoenlijk veld weer een beetje naar boven javascript:Toevoegen(20)

  3. zandloper | 28-08-2009 at 18:41 |

    Ik zou als gemeente Schouwen-Duiveland meer zand op de velden gooien. Zakt het regenwater nog sneller weg en gaan de velden kapot waardoor men geen regulier onderhoud heeft te doen (grasmaaien).
    Het is wat als je met een gemeente te maken hebt die totaal niet geinteresseerd zijn in sport. Ook de raad is niet bepaald voorstander van sportief bezig zijn. Ik denk dat het woord sport niet voorkomt in hun woordenboek.

Reacties gesloten.