Ongebruikelijk seizoensstart voor S.K.N.W.K. 1

Na een toch wel wat ‘gehavende’ voorbereiding was het vandaag de bedoeling dat S.K.N.W.K. 1 zou starten met de competitie. Echter de velden bij Kruiningen gooiden roet in het eten. De Gemeente Reimerswaal heeft overigens net als de Gemeente Schouwen-Duiveland wegens de droogte van de laatste weken/maanden sommige velden tot onbespeelbaar moeten verklaren.

Zo kan het dus zijn dat vandaag alle duels in de 3e klasse A konden worden afgewerkt, behalve het duel tussen Kruiningen 1 en S.K.N.W.K. 1. Een ongebruikelijke seizoensstart dus voor de Nieuwerkerkers.

I.p.v. vanmiddag om ‘het echie’ te spelen, werd er gewoon getraind. Het is nog even afwachten wanneer de wedstrijd tegen Kruiningen wordt ingehaald. In principe moet dit volgende week op een avond, maar of de velden dan wel beschikbaar zijn.

We gaan er dan ook maar vanuit dat S.K.N.W.K. 1 volgende week de competitie start met een thuiswedstrijd tegen Nieuwdorp 1.

1 reactie op "Ongebruikelijk seizoensstart voor S.K.N.W.K. 1"

  1. Een Supporter | 06-09-2009 at 10:47 |

    Had deze wedstrijd niet omgedraaid kunnen worden? Nu ging Kruiningen een oefenwedstrijd spelen tegen NOAD.Er was dus tijd genoeg om dat te organiseren.Ze hadden ook naar Niewerkerk kunnen komen, of was dat dan niet te regelen. Vandaag is er ook z`n geval met Zonnemaire/Dreischor- Ouwerkerk. Daar draaien ze dat ook om, omdat het veld in Dreischor niet bespeelbaar is.

Reacties gesloten.