Uitwijken naar kunstgras

Voor eerste elftallen (mannen senioren veldvoetbal) geldt dat men voor competitiewedstrijden alleen op het kunstgrasveld mag spelen indien dit vooraf door de vereniging is aangegeven.

Betreft het een bekerwedstrijd, dan dient bij gedeeltelijke afgelasting altijd te worden uitgeweken naar het kunstgrasveld. De opgave geldt voor het gehele seizoen. Hieronder vindt u de lijst met verenigingen die hebben aangegeven bij gedeeltelijke afgelasting en inhaalwedstrijden uit te wijken naar het kunstgrasveld.

Let wel: de regeling geldt alleen voor eerste elftallen mannen seniorenvoetbal. Alle overige elftallen zijn verplicht te spelen op kunstgras, ook bij een gedeeltelijke afgelasting. De regeling is ook niet van toepassing voor eerste elftallen van verenigingen die op hun hoofdveld reeds over een goedgekeurd en gecertificeerd kunstgrasveld beschikken. Deze elftallen spelen alle wedstrijden al op kunstgras, dus ook bij een gedeeltelijke afgelasting, en zijn derhalve in de opgenomen lijst dan ook niet vermeld.

lijst_uitwijken_naar_kunstgras_2009-2010_-_vs2_publicatie2.pdf