Andere opzet loten verkoop Grote Clubactie

Vanaf as. zaterdag, 12 september, is er weer de mogelijkheid om veel geld te verdienen voor de club. Dan start namelijk weer de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,- en hiervan is maar liefst 80 % (€ 2,40) voor S.K.N.W.K.

Gingen we voorgaande jaren met jeugdleden van de club in Nieuwerkerk langs de deur om loten te verkopen, deze keer hebben we voor een andere opzet gekozen. Deze week krijgen alle leiders van de S.K.N.W.K.-teams intekenlijsten. Zij moeten deze lijsten uitdelen aan alle leden! alle leden worden verzocht om zoveel mogelijk loten te verkopen (dit geldt ook voor de seniorenleden!).

Het geld en de intekenlijsten kunnen dan worden ingeleverd bij de leiders. Zij zorgen ervoor dat het geld wordt ingeleverd bij het bestuur. Zodra de loten binnen zijn, krijgen alle leden de loten, zodat zij deze kunnen uitdelen bij ‘hun kopers’.

Bij de jeugd wordt er soort van competitie gemaakt. Het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt krijgt hiervoor een beloning. Dit geldt ook voor het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de clubkas goed spekken. Succes allemaal!