Maandag 28 september bijeenkomst jeugdleiders

Onderstaande uitnodiging is voor alle jeugdleiders en jeugdtrainers van S.K.N.W.K.:

Beste jeugdtrainers en begeleiders,

De jeugdcommissie van S.K.N.W.K. heeft contact gezocht met de heer Gerard Olijhoek. Ik denk voor velen van ons een bekende naam. De heer Olijhoek heeft een lange lijst van verdienste als het gaat om voetbalervaring bij diverse clubs. Zo is hij ook enkele jaren hoofdtrainer bij S.K.N.W.K. geweest in de periode dat S.K.N.W.K. speelde in de 2e klasse zaterdag amateurs.

De heer Olijhoek heeft tijdens een gesprek met een afvaardiging van de jeugdcommissie
besproken dat hij graag als Technisch Jeugd Coördinator (TJC) aan het werk wil gaan
bij onze club. Wij hebben uiteraard het aanbod van de heer Olijhoek met veel enthousiasme besproken en kwamen al snel tot de conclusie dat hij een grote aanwinst zal zijn voor S.K.N.W.K. Zeker als het gaat om de begeleiding van onze trainers en begeleiders.

Het doel van de samenwerking is om meer structuur binnen ons jeugdkader aan te brengen waardoor het spelniveau van onze jeugdleden, de trainingsmethodes van de trainers en de manier van begeleiden van onze jeugdspelers naar een hoger niveau kan worden gebracht.

Wij als jeugdcommissie beseffen dat jullie als vrijwilligers wekelijks veel aandacht en vrije tijd besteden aan onze jeugdspelers. Uiteraard gaat dit soms in de praktijk gepaard met situaties waarbij je graag assistentie of advies zou wensen. De heer Olijhoek zal alléén
bij voldoende animo onder de trainers en begeleiders, graag zijn kennis ter beschikking
stellen.

Wij nodigen jullie dan ook allemaal uit om op maandag 28 september om 20:00 in de kantine te komen om kennis te maken met de heer Gerard Olijhoek. Zonder bericht van verhindering gaan wij ervan uit, dat jullie allemaal aanwezig zijn.

Wij rekenen op jullie komst!

Jeugdbestuur SKNWK
Michèl Flikweert
Leona Tieleman
Sandra Schiettekatte
Eric Prins