Colijnsplaatse Boys wint

Hieronder een wedstrijdverslag van Colijnsplaatse Boys 1 – S.K.N.W.K. 1 van de website van Colijnsplaatse Boys:

Gezien de stand op de ranglijst mocht er niet verloren worden. De Boys speelden in de 1e helft met de matige wind in de rug (meestal geen voordeel). In de 8e minuut kregen de bezoekers een hoekschop te nemen vanaf de rechterkant, de bal kwam hoog voor het doel maar gelukkig ging de kopbal rakelings over het doel. In de 18e minuut werd er bij de bezoekers slecht uitverdedigd en de bal kwam bij Pascal Hoogerheide die de bal rakelings naast het doel schoot. De Boys bleven het proberen en in de 30e minuut verzuimende de scheidsrechter de voordeelregel toe te passen, maar gelukkig werd de toegekende vrije trap door Bertus Zoeteweij in het doel geschoten 1-0. De bezoekers waren nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Rien Meulenberg. In de 38e minuut waren de Boys nog dichtbij een doelpunt maar Pascal Hoogerheide kreeg de bal niet goed onder controle na een goede voorzet van Graham Holmes.

Na de rust werd de wind steeds heftiger, en het voetbal werd er niet beter op. In de 88e minuut viel Graham Holmes geblesseerd uit en zijn vervanger was Sander van Ouwerkerk. In de blessure tijd was er nog een prachtige redding van de doelman van SKNWK op een goed ingeschoten bal van Sander Sallet.

Het eindsingaal kwam als een bevrijding maar het belangrijkste was dat de 3 punten in Colijn zijn gebleven gezien de andere uitslagen. Volgende week de altijd lastige uitwedstrijd naar Spui. MANNEN SUCCES !!!!!!