Neele scoort voor ’t eerst 3x bij senioren

Gisteren was Martijn Neele de gevierde man bij S.K.N.W.K. 2. In het gewonnen duel tegen Duiveland 2 wist hij 3 van de 5 doelpunten te maken. Dit was voor de eerste keer bij de senioren dat hij 3x doel wist te treffen in een competitiewedstrijd. Trouwens niet geheel onlogisch dat dit nog niet zo vaak lukte, want het grootste gedeelte van zijn wedstrijden in S.K.N.W.K. 1 speelde hij in de verdediging. In totaal maakte hij 47 competitietreffers voor S.K.N.W.K. 1 in 329 competitiewedstrijden. Een aantal keren scoorde hij wel 2x per wedstrijd, maar dus nog nooit 3x.

Sinds dit seizoen heeft Neele een stapje terug gedaan en is hij nu speler/trainer bij S.K.N.W.K. 2. Het lijkt dat het nu allemaal een beetje gaat lopen bij het 2e na een zeer moeizame start. De eerste oefen-, beker- en competitiewedstrijden werden nl. allemaal verloren. De laatste 3 competitiewedstrijden werden in winst omgezet. Ze lijken de stijgende lijn te pakken te hebben. Hopen dat ze dit vast kunnen blijven houden.

As. weekend wacht een zware wedstrijd voor S.K.N.W.K. 2. Dan is op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk de trotse koploper Apollo ’69 2 de tegenstander. Zij verloren tot nu toe nog geen enkel punt en weten het doel makkelijk te vinden. Aanvang van dit duel is 13:00 uur.

Overigens in de jeugd was Martijn wel vaak trefzeker. Meestal speelde hij dan op het middenveld. Pas bij de senioren schoof hij steeds verder terug.

De laatste keer dat hij meer dan drie treffers wist te scoren in een competitiewedstrijd was namens S.K.N.W.K. A1. Op woensdag 3 maart 1993 wisten de A-junioren een avondwedstrijd in Oostkapelle tegen de plaatselijke A1 met maar liefst 5-12 te winnen. Martijn Neele scoorde toen net als Sander Schipper 4 doelpunten. De andere treffers werden toen gemaakt door Wilco de Valk 2x, Mark den Haan 1x en Maciste de Miranda 1x.


S.K.N.W.K. A1 seizoen 1992-1993

3 reacties op "Neele scoort voor ’t eerst 3x bij senioren"

  1. Ga naar je nest man | 04-10-2009 at 22:14 |

  2. leider het 2de | 04-10-2009 at 22:11 |

    Nou daar hebben we niks van gezien na de voetbal.

  3. geschiedenis | 04-10-2009 at 21:42 |

    De avond dat ene Stanley Menzo zijn plek onder de late verloor aan Edwin van der Sar (Auxerre uit altijd lastig)…..

Reacties gesloten.