Bruse Boys F4 verliest van SKNWK F2

Hieronder een wedstrijdverslag van S.K.N.W.K. F2 – Bruse Boys F4 van de website van Bruse Boys:

Afgelopen zaterdag stond voor Bru F4 alweer de vierde wedstrijd van het seizoen op het programma. Na twee prima overwinningen op respectievelijk WIK’57 F2 en Mevo F3 en één verliespartij tegen Bru F3 was vandaag SKNWK F2 de tegenstander. SKNWK had hun wedstrijden tot nu allemaal dik gewonnen, waaronder van Bru F3 met 11-0.

Om half tien vertrokken we met 12 spelers naar Nieuwerkerk. Onze keeper Brent en onze nieuwste aanwinst Levi konden vandaag helaas niet aanwezig zijn. Nadat we omgekleed waren gingen we snel naar het veld, we hadden er zin in. Bij het veld aangekomen bleek dat we nog even moesten wachten tot de wedstrijd voor ons afgelopen was. In de tijd dat we moesten wachten konden we nog even lekker tikkertje doen en even praten met de papa´s en de mama´s. Na een kwartiertje konden we dan toch beginnen. Omdat SKNWK genoeg spelers had konden we 8 tegen 8 spelen, dat betekende dat we 4 wissels hadden. Omdat Brent er niet was vandaag ging Wesley keepen.

De wedstrijd begon en het was gelijk duidelijk dat Bru F4 het moeilijk zou krijgen vandaag. De jongens van SKNWK waren bijna allemaal een jaar ouder en voetbalden dan ook al een jaar langer dan onze boys. De spelers van Bru F4 deden hun uiterste best en de eerste 10 minuten gingen redelijk gelijk op. Wesley hield een paar goede ballen tegen en ook Bru kreeg een aantal kleine kansjes. Na een minuut of 12 was het dan toch raak voor SKNWK, een hard schot verdween achter Wesley in het doel. De boys bleven hun uiterste best doen, maar konden niet voorkomen dat SKNWK nog 2 keer scoorde. Wesley had met een paar goede reddingen de score beperkt gehouden tot er een speler van dichtbij hard uithaalde, Wesley dook er voor maar de bal ging via zijn handen en zijn wang toch in het doel. Wesley kon door deze harde bal in zijn gezicht helaas niet verder keepen en Manuel nam zijn plek in het doel over. In de resterende minuten schoot SKNWK er nog 2 in wat de ruststand op 6-0 bepaalde.

Na de rust stond er weer een andere keeper in het Bruse doel, Mike de Koning. In de tweede helft ging SKNWK door met wat ze in de eerste helft deden, namelijk scoren. Na een paar minuten had SKNWK al 2 keer gescoord en stond het al 8-0. Bru verdedigde voor wat het waard was en kon zelf af en toe ook gevaarlijk worden. SKNWK was echter een maatje te groot voor onze boys en scoorden nog 5 keer in de tweede helft. De eindstand werd dus 13-0.

Na afloop werden er natuurlijk nog penaltys genomen door beide ploegen. Bru F4 nam deze erg goed en bijna alle ballen gingen er in, zodat de boys toch met een goed gevoel van het veld stapten.

SKNWK F2 was vandaag duidelijk een stapje verder dan Bru F4, echter de boys deden het tegen deze grotere jongens erg goed, en konden met vlagen aardig meevoetballen. Bru F4 heeft nu 2 keer gewonnen en 2 keer verloren. Niet slecht voor het eerste seizoen. Ga zo door boys!