S.K.N.W.K. 2 te sterk voor V.V.A. 2

Hieronder een wedstrijdverslag van ’s Heer Arendskerke 2 – S.K.N.W.K. 2 van de website van ’s Heer Arendskerke:

Na het “papieren” gelijkspel van vorige week, nu de thuiswedstrijd tegen SKNWK.

SKNWK bleek een goede ploeg te zijn met een mix van ervaring en goed voetballende jeugd. De eerste 15 min. bepaalden ze dan ook het spel. VVA had geen grip op het steeds doorkomen van een verdediger en kwam overal net te laat. Tot echte kansen leiden dit gelukkig niet en langzaam maar zeker kwamen we er middels snel omschakkelen steeds beter uit.

Dit leverden 2 enorme kansen op. Eerst kon Rik na een prima pass van Maarten alleen op de keeper af. Helaas redde de keeper uitstekend, daarna kon Maarten net niet goed bij de bal en schoot van 5 meter over. Hierna nog een paar kleine kansen voor VVA die niets opleverden.

Zelf niet scoren en dan gebeurt het weer. Slecht wegwerken in onze 16 geeft de kans aan een SKNWK-er om uit te halen en hij schiet mooi langs Pieter, 0-1. Balen dus, maar spel weer opgepakt en voetballend proberen terug te komen. Maar dan gaat het in de opbouw fout. Huibert laat de bal over zijn voet rollen en de spits van SKNWK kan er mee vandoor en scoort de 0-2.

Kopjes bij VVA gaan hangen en spel wordt er nu niet echt beter op. Dan een meevaller. Speler van SKNWK krijgt van de beetje warrig fluitende scheids zijn tweede gele kaart en mag dus vertrekken. Ruststand 0-2.

Tweede helft hadden we tegen 10 man goede hoop om de achterstand weg te werken. Maar helaas kunnen we over deze helft vrij kort zijn. De wil was er wel, maar echte kansen hebben we niet kunnen creëren. Wel veel voorzetten, goede vrije trap en paar ballen gevaarlijk voorlangs. Echter werden deze vakkundig gepakt door de doelman of weggewerkt door de verdediging en waren we zelf niet scherp genoeg voor de goal.

Daarnaast bleef SKNWK ook zeer gevaarlijk met uitvallen en hadden ze makkelijk zelf nog 2 keer kunnen scoren.

Al met al over de gehele wedstrijd gezien verdiend verloren, al had het anders kunnen lopen als we in de eerste helft gescoord hadden.
Alleen: als…. telt niet, dus 0 punten!!

Gelukkig volgend week een “makkie”, voor de beker. Thuis tegen Aremuu 2.