DFS wint Schouwse derby met klinkende cijfers

NIEUWERKERK – DFS-speler Pieter de Munnik was vandaag absoluut de man van de wedstrijd in de Schouwse derby tussen SKNWK en DFS. Zijn ploeg scoorde vijf maal, en De Munnik was bij alle goals betrokken.

De Munnik scoorde zelf de openingsgoal in de 12e minuut, Jarno Vermeulen maakte de tweede in de 39e minuut, daarmee DFS op een 0-2-voorsprong zettend. Vervolgens gaf SKNWK tegengas, maar bleek weinig gelukkig: Leon Pollemans raakte de paal, Wesley Goud zag zijn inzet van de lijn gered worden. De goal viel aan de andere kant: net voor rust maakte Jeroen Grefkens 0-3.

Na rust was het gedaan met het verzet van SKNWK. Jarno Vermeulen mocht namens DFS de 0-4 binnenschieten vanaf elf meter nadat Erwin Nelissen Pieter de Munnik onderuit had gehaald, en Kevin Veerhoek scoorde de laatste treffer.

2 reacties op "DFS wint Schouwse derby met klinkende cijfers"

1. Ja kom op! Jullie hebben goede ervaringen met het spelen tegen de nummer laatst (zie Kruiningen)!!!

2. kom op | 08-11-2009 at 00:57 |