Wim Voorbeijtel voegt er weer één aan totaal toe

Na de duels van gisteren van de senioren van S.K.N.W.K. voert Wim Voorbeijtel soeverein te topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. aan. Hij scoorde gisteren 1x en heeft er inmiddels al 14 gemaakt deze competitie. Overigens leverde zijn doelpunt slechts één punt op voor S.K.N.W.K. 3. In de slotseconden wist Z.S.C. ’62 3 namelijk de gelijkmaker aan te tekenen, 1-1.

Achtervolgers Maurice Pollemans (S.K.N.W.K. 3) en Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) wisten gisteren niet te scoren en blijven op 10 treffers staan. Wesley Goud (S.K.N.W.K. 1) maakte gisteren in de met 1-2 verloren wedstrijd tegen Spui 1 ook geen doelpunt en blijft steken op 7.

Hier moet hij Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4), die gisteren niet scoorde, en Martijn Neele (S.K.N.W.K. 2) naast zich dulden. Neele maakte gisteren uit een strafschop 2-0 voor het 2e tegen Colijnsplaatse Boys 2. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Robby Koster scoorde gisteren niet in het duel met S.K.N.W.K. 4 tegen s.v. W.I.K. ’57 2. Hij blijft op 10 treffers staan deze competitie