Kapelle en Kruiningen delen de punten

Zaterdag-derdeklassers Kruiningen en Kapelle hebben bij het onderlinge treffen genoegen moeten nemen met een punt. In Kapelle maakte de thuisploeg na rust een 0-1 achterstand ongedaan: 1-1.

Edwin van Houte opende in de eerste helft namens Kruiningen de score, maar een overwinning zat er voor de hekkensluiter niet in. Kapelle-topscorer Robin Boogaard trok in de tweede helft de stand gelijk.

In de stand blijft Kruiningen hekkensluiter, de achterstand op nummer elf SKNWK werd verkleind tot twee punten. Bovendien heeft de club uit Reimerswaal een wedstrijd minder gespeeld. Kapelle bevindt zich op de tiende plaats, een punt boven SKNWK.

Volgende week staan in de eerste ronde van de zogenaamde returnwedstrijden de duels SKNWK-Kruiningen en Kapelle-Nieuwdorp op het programma. Vorige maand won Kruiningen op eigen veld eenvoudig met 3-0 van de concurrent uit Nieuwerkerk. In september won Nieuwdorp in eigen huis met dezelfde cijfers van Kapelle.