Begin 2e seizoenshelft senioren S.K.N.W.K.

As. zaterdag, 5 december, begint voor de seniorenteams van S.K.N.W.K. de ’terugronde’ van de competitie 2009-2010. Dit betekent dus dat (bijna) alle teams een keertje tegen elkaar hebben gespeeld en dat we de balans op kunnen maken.

S.K.N.W.K. 1 is eigenlijk een beetje het zorgenkindje op dit moment.. Zoals zo vaak wordt aangegeven is het 2e seizoen in een bepaalde klasse altijd het moeilijkst. Zo ook voor S.K.N.W.K. 1. Na de promotie van 2 seizoenen geleden en een 5e plaats vorig seizoen is het doet seizoen veel minder. Na 11 wedstrijden bezetten ze slechts een 11e plaats 6 punten. 2 overwinningen en maar liefst 9 nederlagen waren tot nu toe het resultaat.

Morgen wacht op sportpark ‘Het Springer’ de nummer laatst van de ranglijst, Kruiningen 1. Het eerste duel tussen beide ploegen werd niet tijdens de eerste competitieronde gespeeld. De droge velden zorgden ervoor dat Kruiningen de eerste weken van de competitie niet kon spelen. Ruim een maand geleden werd de wedstrijd pas ingehaald. Ook toen stond Kruiningen op de laatste plaats, maar wisten de blauw/zwarten met 3-0 naar huis te sturen. Dit betekende dat S.K.N.W.K. toen voor even rode lantaarn drager was. Hopelijk voor de eerste en laatste keer dit seizoen. Ze weten dus wat ze te doen staat morgen!!

Het tweede elftal doet het stukken beter. Na de degradatie uit de reserve 2e klasse acteren ze nu een klasje lager. Zij behaalden tot nu toe 21 punten. De 10 wedstrijden die ze speelden wisten ze om te zetten in 7 winstpartijen en 3 nederlagen. S.K.N.W.K. 2 heeft op dit moment de minste verliespunten in deze klasse, maar het seizoen is nog lang. Morgen is Kloetinge 4 de opponent. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd een dramatische 8-1 nederlaag geleden door de blauw/zwarten tegen de groen/witten. Na een 1-1 tussenstand, al ruim in de 2e helft, ging het gigantisch mis. Aan S.K.N.W.K. 2 dus een mooie opdracht: revanche.

In de reserve 5e klasse acteren op dit moment S.K.N.W.K. 3 en S.K.N.W.K. 4. Het derde elftal is de trotse koploper. Zij degradeerden overigens net als het 2e vorig seizoen. Echter lijkt S.K.N.W.K. 3 op de weg terug naar de reserve 4e klasse. Twee weken geleden werd concurrent W.I.K. 2 verslagen en vorige week wonnen ze de wedstrijd tegen S.K.N.W.K. 4. Morgen is D.F.S. 4 de tegenstander op sportpark ‘Het Springer’. De heenwedstrijd werd met maar liefts 10-1 gewonnen door de blauw/zwarten. Mannen, zet hem om, maar waak voor onderschatting!

Tot slot ‘de baggerschuit’. Zij draaien gewoon lekker mee in ‘hun’ klasse. Gezelligheid staat voorop en wat dat betreft kunnen vele teams een voorbeeld nemen aan S.K.N.W.K. 4. Ze treden morgen in Bruinisse aan tegen ‘angstgegner’ Bruse Boys 4. Ze vertrekken zelfs vroeger dan gebruikelijk is (13:30 uur) voor nog wat extra tactische besprekingen.

Hopelijk kunnen we morgen weer wat positieve uitslagen vermelden op de site.

Succes allemaal!!

1 reactie op "Begin 2e seizoenshelft senioren S.K.N.W.K."

  1. Leuk overzicht, succes allemaal zaterdag

Reacties gesloten.