Jos Wesdorp gaat verder bij ZSC’62

MIDDELBURG – Jos Wesdorp is ook volgend seizoen trainer van ZSC’62. De trainer uit Zierikzee verlengde gisteravond zijn contract met één jaar. “Het bestuur en de spelersgroep zijn heel erg enthousiast en wilden graag met me verder.

En ik wil hier graag ook nog minimaal één, en misschien wel twee seizoenen verder als trainer”, liet Wesdorp weten.

De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de Scharendijkse vierdeklasser. ZSC’62 bezet in de vierde klasse A de elfde plaats en ontvangt zaterdag koploper Hoedekenskerke.

Eddie Kiesenberg heeft zijn verblijf bij Rillandia met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Zierikzee ios momenteel aan zijn tweede seizoen bezig bij de zaterdag-derdeklasser. Eerder was Kiesenberg trainer bij onder meer Colijnsplaatse Boys, SSV’65 (assistent), NVS uit Nieuw-Vossemeer en Rood Wit uit Willebrord.

Kees van de Sluis stopt aan het einde van het seizoen als trainer van Goes. Van de Sluis is aan zijn tweede seizoen bezig bij de club waar hij in het verleden zelf ook heeft gespeeld. Hij zal niet verloren gaan voor de club, want in samenspraak met de technische commissie wordt voor Van de Sluis een functie in de luwte gezocht.

SSV’65 heeft een akkoord bereikt met Alexander van Keulen. De trainer staat ook volgend seizoen aan het roer bij de zaterdag-tweedeklasser uit zijn woonplaats. Eerder leidde hij de eerste elftallen van Bruse Boys, Kapelle, RCS en Serooskerke.

Marcel de Nijs gaat volgend seizoen als trainer aan de slag bij zaterdag-derdeklasser Kapelle. Hij is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij het één klasse lager acterende Bevelanders. In het verleden was De Nijs werkzaam bij onder meer Serooskerke en Wolfaartsdijk. Bij Kapelle wordt hij de opvolger van Adriaan Nieuwenhuijse.