Jaaroverzicht S.K.N.W.K. 2009 (september)

Nu het jaar 2009 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. elke dag een maand van dit jaar ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag september.

4 september

Kruiningen 1 – S.K.N.W.K. 1 is afgelast

Het competitieduel van S.K.N.W.K. 1 uit bij Kruiningen 1 gaat niet door! I.v.m. de droogte van de velden (waar hebben we dat meer gehoord) mag er op de velden van Kruiningen niet gevoetbald worden.

De eerste selektie traint morgen om 12:45 uur!!

5 september

Pech voor nieuwkomer Carlo v/d Maas

Carlo v/d Maas, die dit seizoen overkwam van Ouwerkerk naar S.K.N.W.K., blijkt een enorme pechvogel. Afgelopen donderdag heeft hij tijdens de training een enkelblessure opgelopen. Zijn enkel zit inmiddels in het gips. Dit gips moet er zo’n 4 tot 6 weken aanblijven.

Nadat Carlo in het begin wat moeite had met toch iets hogere tempo, leek hij de laatste wedstrijden juist zijn draai al aardig te hebben gevonden bij S.K.N.W.K. In de spits speelde hij zeker een aantal prima bekerwedstrijden.

Nu de competitie voor de deur staat, moet hij dus even een pas op de plaats maken en zijn competitiedebuut in het blauw/zwart uitstellen.

We hopen van harte dat Carlo snel hersteld en dat hij vlug kan aansluiten bij de groep. Carlo, namens S.K.N.W.K. sterkte!!

6 september

Trainer S.K.N.W.K. 2 nu al ter discussie

Met nieuwe trainer/speler Martijn Neele bij S.K.N.W.K. 2 startten ze gisteren aan de competitie. Na de dramatische degradatie vorig seizoen, nam Neele het stokje over van Tonny v/d Berge. In Kloetinge was de competitiestart tegen Kloetinge 4.

Het werd uiteindelijk een dramatische start, want de thuisploeg won met maar liefst 8-1! Na een dramatisch bekertoernooi (3x verlies) en dit slechte competitiebegin gaan er nu al geruchten dat de nieuwe trainer ter discussie staat……………

6 september

Duo neemt voorlopig verzorging S.K.N.W.K. 1 op zich

Voorzitter Wim v/d Zande is verheugd dat hij kan mededelen dat er voorlopig een oplossing is voor de vacature als verzorger bij S.K.N.W.K. 1. Het zijn geen onbekende die dit op zich gaan nemen. Harald Kesteloo en Ton Wijgerse zullen in onderling overleg deze taak op zich nemen.

Dit is overigens echt een noodoplossing en we willen blijven benadrukken dat deze vacature dus gewoon blijft. Heb je vragen of interesse, neem dan contact op met Martijn Neele (tel. 06-14982005).

Vanaf deze plaats willen we Harald en Ton hartelijk danken voor hun toegezegde steun!!


Harald Kesteloo


Ton Wijgerse

8 september

Denise Roodenburg geselekteerd

Onze talentvolle Denise Roodenburg, speelster van de D-meisjes, is geselecteerd door de K.N.V.B. Het betreft een voorlopige selectie meisjes onder de 13 jaar regio Zeeland. Coach van dit elftal is R. Hendriksen

Woensdag 9 september zal er een onderlinge selectieactiviteit zijn om 19:00 uur op de accommodatie van v.v. Patrijzen (’s Heerenhoek).

Felicitatie voor Denise en namens het jeugdbestuur wens ik haar veel succes en plezier toe.

8 september

Andere opzet loten verkoop grote club Aktie

Vanaf as. zaterdag, 12 september, is er weer de mogelijkheid om veel geld te verdienen voor de club. Dan start namelijk weer de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,- en hiervan is maar liefst 80 % (€ 2,40) voor S.K.N.W.K.

Gingen we voorgaande jaren met jeugdleden van de club in Nieuwerkerk langs de deur om loten te verkopen, deze keer hebben we voor een andere opzet gekozen. Deze week krijgen alle leiders van de S.K.N.W.K.-teams intekenlijsten. Zij moeten deze lijsten uitdelen aan alle leden! alle leden worden verzocht om zoveel mogelijk loten te verkopen (dit geldt ook voor de seniorenleden!).

Het geld en de intekenlijsten kunnen dan worden ingeleverd bij de leiders. Zij zorgen ervoor dat het geld wordt ingeleverd bij het bestuur. Zodra de loten binnen zijn, krijgen alle leden de loten, zodat zij deze kunnen uitdelen bij ‘hun kopers’.

Bij de jeugd wordt er soort van competitie gemaakt. Het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt krijgt hiervoor een beloning. Dit geldt ook voor het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de clubkas goed spekken. Succes allemaal!

9 september

Wedstrijdbal

As. zaterdag speelt S.K.N.W.K. 1 haar eerste (thuis)wedstrijd voor de competitie 2009-2010. Op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk is Nieuwdorp 1 de tegenstander.

Cees Stoutjesdijk is de afgelopen weken op stap geweest om sponsors te benaderen voor een ‘Wedstrijdbal van de Week’. Hiervoor dank Cees! Een aantal sponsors hadden dit al in hun sponsorcontract staan.

Onderstaande sponsors zullen dit seizoen een wedstrijdbal sponsoren tijdens een thuiswedstrijd van S.K.N.W.K.:

De Toverfay

Van den Ouden Trailers B.V.

Wesdijk Homestyle

Café – Cafetaria Charlie

Doeland

Louis Verburg B.V.

Kapsalon Adriaan

Autobedrijf van der Have Oosterland

Administratiekantoor De Baak

D.G.E.

Autoservice Mol

Autotaalglas Zeeland

De WOK van Zeeland

Uiteraard willen we alle sponsoren hartelijk danken voor de toegezegde steun!!

10 september

S.K.N.W.K. 1 speelt as. zaterdag op veld 2

Na overleg met K.N.V.B. en Gemeente is besloten dat het competitieduel tussen S.K.N.W.K. 1 en Nieuwdorp 1 van as. zaterdag gewoon door kan gaan.

Deze wedstrijd zal gespeeld worden op veld 2. Aangezien we daar niet over een afrastering beschikken en dit wel verplicht is bij wedstrijden van het eerste zal er middels dranghekken en lint gezorgd worden voor een tijdelijke afrastering (overigens hebben we dit in het verleden meerdere keren zo gedaan).

Waarschijnlijk begint het duel tussen S.K.N.W.K. 1 en Nieuwdorp 1 een half uurtje later, nl. 15:00 uur.

15 september

Maar liefst 18 man op training 2e selektie

Het was gisteren druk op het trainingsveld en in de kleedkamers. Dit had uiteraard te maken met de vele teams (maar liefst 5!) die trainen op maandagavond, maar zeker ook met de trainingsopkomst.

Bij de training van de 2e selektie waren maar liefst 18 aanwezigen!! Dit maakt het voor zowel trainer als de spelers zelf erg leuk. Jammer dat er een klein beetje regen viel……….

Laten we hopen dat dit geen incident is, maar dat er elke week zo’n grote groep komt trainen.

De training is voor alle seniorenleden toegankelijk en begint om 19:30 uur.

16 september

Driekleur verzekeringen verlengt sponsorcontract

Driekleur Verzekeringen heeft het sponsorcontract met S.K.N.W.K. met 5 jaar verlengd. Inmiddels hangt er nieuw reclamebord langs het hoofdveld van S.K.N.W.K.

Namens S.K.N.W.K. willen we hen uiteraard hartelijk danken voor hun toegezegde steun aan de blauw/zwarten.

23 september

S.K.N.W.K. 2 ‘assisteert’ Adriaan Nieuwenhuijse

Afgelopen zaterdag moest S.K.N.W.K. 2 aantreden tegen Kapelle 3. Ze moesten daar omkleden in de kleedkamer waar tijdens de trainingen Kapelle 1 ook zit. Trainer bij Kapelle 1 is een oude bekende, nl. Adriaan Nieuwenhuijse.

Toen de mannen van ‘ut twidduh’ hier de corveelijst van Kapelle 1 zagen hangen, konden ze het niet laten Adriaan een handje te helpen:

24 september

Dak kantine wordt vervangen

Het is misschien niet iedereen opgevallen, maar van de platen op het dak op onze kantine bladdert de verf af. Hierover is contact geweest met de leverancier en nu blijkt dat ze het dak gaan vervangen.

Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet bekend.

27 september

Vijfde broer Padmos maakt debuut in S.K.N.W.K. 1

Na Jan-Jaap, Maarten, Johan en Robbert Padmos was het gisteren de beurt aan de jongste van de vijf. A-junior Steven Padmos maakte in de laatste minuten van S.K.N.W.K. 1 – A.Z.V.V. 1 zijn debuut in het vlaggenschip van S.K.N.W.K. Hij verving de moegestreden Martin Kiesenberg.

Steven kwam er trouwens in de 82e minuut in bij een 0-2 achterstand. Toen scheidsrechter De Bat floot voor het eindsignaal stond het 3-2 op het scorebord. Dan kun je toch spreken over een leuk debuut.

Overigens zijn de oudste 3 ‘Padmossen’ Jan-Jaap, Maarten en Johan inmiddels al weer gestopt met voetballen. Robbert is inmiddels niet meer weg te denken uit S.K.N.W.K. 1. En daar kwam dus gisteren het debuut bij van Steven.

30 september

Olijhoek ook aan de slag in Nieuwerkerk

Gerard Olijhoek heeft er een functie binnen het eilandelijke voetbal. Sinds het seizoen 2008/2009 is hij trainer van zondag-vijfdeklasser Ouwerkerk en deze ‘baan’ gaat hij combineren met een functie bij SKNWK. Per onmiddellijke ingang gaat Olijhoek bij de zaterdag-derdeklasser aan de slag als technisch jeugdcoordinator, zo meldt de website van de voetbalclub woensdag.

De voormalige trainer van SKNWK gaat de jeugdtrainers en -begeleiders van de vereniging adviseren en coachen en is het aanspreekpunt voor ouders bij eventuele problemen.