Jaaroverzicht S.K.N.W.K. 2009 (oktober)

Nu het jaar 2009 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. elke dag een maand van dit jaar ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag oktober.

3 oktober

Goedegebure & Van Westenbrugge komen, Visser stopt

In november van het vorige jaar gaf Léon Goedegebure er de brui aan bij S.K.N.W.K. Drukke werkzaamheden, een enkelblessure en motivatieproblemen waren de reden van zijn besluit om te stoppen met voetballen.

Gelukkig is hij op dit besluit teruggekomen. De laatste weken was hij weer regelmatig langs de lijn te vinden op ‘Het Springer’ en ging het toch weer kriebelen. Dit heeft hem doen besluiten om weer te komen voetballen. Léon gaat niet meer voor een plaats bij de 1e selektie, maar gaat in S.K.N.W.K. 2 voetballen.


Léon Goedegebure

Als S.K.N.W.K. zijn we erg blij met zijn terugkomst, want we zitten niet zo ‘dik bezaaid’ in de spelers en kunnen er (mede door de blessures op dit moment) nog wel een paar gebruiken.

Naast de komst van Goedegebure heeft Alex Visser helaas moeten besluiten om te stoppen. Hij heeft vorig seizoen niet gespeeld vanwege een knieblessure. Dit seizoen leek hij op de weg terug. Helaas mag dit niet zo zijn. In het ‘normale leven’ ondervindt Alex geen problemen met de knie, echter om te voetballen zou een nieuwe operatie noodzakelijk zijn. Hiervoor past hij.


Alex Visser

Sinds begin van dit seizoen is Arjan van Westenbrugge lid van S.K.N.W.K. Hij is in Nieuwerkerk komen wonen en traint en voetbalt al een paar weken mee bij S.K.N.W.K.

Alex bedankt voor je inzet en Léon en Arjan welkom (terug) bij de blauw/zwarten.

4 oktober

S.K.N.W.K.-familie weer uitgebreid

Afgelopen dinsdag is er bij S.K.N.W.K. 2-speler Robbert v/d Zande en z’n vrouw Jolanda een dochter geboren.

Namens de S.K.N.W.K.-familie willen we Jara van harte welkom heten en vader Robbert, moeder Jolanda en zusje Lieke natuurlijk van harte feliciteren.

5 oktober

Zo Vader, Zo Dochter

Afgelopen weekend scoorde Robby Koster namens S.K.N.W.K. 4 twee treffers tegen Duiveland 4. Mede door zijn treffers wist het vierde met 7-4 te winnen. Robby is met deze treffers alleen leider in het topscorersklassement bij de senioren van S.K.N.W.K.

Robby’s dochter Roxanna voetbalt ook en wel bij de dames van Bruse Boys. Met het 2e team versloegen zij afgelopen weekend het eerste team van ‘Bru’. Het werd uiteindelijk 1-4. Alle treffers, getuige onderstaand artikel van de website van de P.Z.C., werden gescoord door Roxanne Koster. Van wie zou ze dat nu hebben……….?!

Bruse Boys 1-Bruse Boys 2 1-4: Door een loepzuivere hattrick van Roxanna Koster leidde het jeugdigere tweede team van Bruse Boys halverwege al met 0-3. Na de pauze kon het eerste iets terug doen via Linda Peters van Nijenhof (1-3), maar een inhaalrace werd nooit ingezet. Met haar vierde treffer bezegelde Koster aan de andere kant het lot van het eerste van Bruse Boys.

Komende zaterdag kunnen beide teams aan de bak. Het eerste moet op bezoek bij Nieuwland, het tweede ontvangt op eigen veld Koewacht. Beide tegenstanders zijn nog ongeslagen.

6 oktober

Pupillen en S.K.N.W.K. 4 geven het goede voorbeeld

Sinds een aantal weken zijn alle spelende leden van S.K.N.W.K. in het bezit van een intekenlijst voor loten van de Grote Clubactie. Met deze actie kunnen we heel veel geld verdienen voor de club, want maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar onze eigen vereniging!

Het is de bedoeling dat alle leden loten (ver)kopen. Helaas heeft (nog) niet iedereen dit goed begrepen en/of uitgevoerd.

Onze pupillen (F-, E, en D) hebben hun stinkende best gedaan en al aardig wat geld opgehaald. Dit geldt ook voor S.K.N.W.K. 4. Klasse!!

Helaas moet het bestuur constateren dat de C-junioren, A-junioren en de spelers van S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 nog maar heel weinig loten hebben verkocht. Dit kan eigenlijk niet, want de rest doet het wel!!

Zoals duidelijk is afgesproken, verwacht (lees: verplicht) het bestuur dat elk seniorenlid mininmaal 5 loten (ver)koopt. De jeugd zou proberen zoveel mogelijk loten te verkopen. Voor het jeugdteam met de meest vekochte loten en de jeugdspeler met de meest verkochte loten is er een verrassing.

Dus diegene die nog niet aan hun plicht hebben voldaan, jullie hebben nog een aantal dagen de tijd. Zoveel wordt er niet gevraagd door de club van de leden. Het is dan toch een hele kleine moeite om minimaal 5 loten te kopen/verkopen.

Namens het bestuur wil ik zeggen, doe je best!!

8 oktober

1.000.000 pageviews voor S.K.N.W.K.-Online

Sinds gisteren, 7 oktober 2009, heeft de website van S.K.N.W.K. een nieuwe mijlpaal bereikt, namelijk die van 1.000.000 (lees: 1 MILJOEN !!) pageviews.

De onafhankelijke websiteteller OneStat houdt sinds 11-09-2007 nauwlettend de bezoekerstatistieken van S.K.N.W.K.-Online bij. De cijfers geven aan dat onze website dagelijks veel bezoekers mag ontvangen en dat dit zelfs vaak resulteert in een notering in een soortement van “Dag Top 50” op de website van ONEStat (in de categorie Sport).

Dat we op zo’n korte termijn de 1.000.000 pageviews zouden bereiken, had de webredactie nooit verwacht. Hierop zijn we dan ook zeer trots !!

Op naar de 2 miljoen !!

11 oktober

S.K.N.W.K. 2 gebruikte dit seizoen al 8 keepers

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 2 thuis tegen koploper Apollo ’69 2. Dit deden ze zeer verdienstelijk en wisten de ongeslagen koploper (’15 op 5′) met 8-4 terug te sturen naar ’s Gravenpolder.

Donderdagavond was er nog sprake van lichte paniek. Er was immers geen doelman voor het 2e. Uiteindelijk ging Mark Passchier (vroeger nog gekeept bij s.v. W.I.K. ’57, maar inmiddels al jarenlang veldspeler) onder de lat. Dit kon echter slechts de 1e helft, want Mark moest daarna gaan werken.

In de 2e helft ging speler/trainer Martijn Neele van S.K.N.W.K. 2 verder als doelman. Overigens hadden beide keepers een groot aandeel in de overwinning. Mark Passchier pakte in de 1e helft schitterend en penalty. Neele was in de 2e helft (mede door de wind) verantwoordelijk met z’n uittrappen voor een aantal assists.

Met deze twee keepers heeft S.K.N.W.K. 2 inmiddels al 8 verschillende mensen onder de lat gehad. Naast Passchier en Neele stonden ook Mike Bakker, Koen de Jonge, Martijn Kik, Marco Roks, Jacco Kik en Léon Quik op het doel bij het 2e tijdens een oefen-, beker of competitiewedstrijd.

Wie volgt………?

12 oktober

S.K.N.W.K. 3 en 4 als enige nog ongeslagen in hun klasse

S.K.N.W.K. 3 en 4 zijn na de gespeelde wedstrijden van afgelopen zaterdag de enige twee ploegen die nog steeds niet hebben verloren in de reserve 5e klasse. S.K.N.W.K. 4 is zelfs de koploper. Met 11 punten uit 5 wedstrijden voeren ze de ranglijst aan.

s.v. W.I.K. ’57 2 is de nummer 2 met 9 punten, maar ook 1 gespeelde wedstrijd minder. Het vierde maakte tot nu toe ook de meeste doelpunten in de reserve 5e klasse, nl. 19. Maar het kreeg er inmiddels ook al weer 13 tegen.

S.K.N.W.K. 3 staat keurig op een 4e plaats. Uit 3 wedstrijden behaalden ze tot nu toe 7 punten. S.K.N.W.K. 3 bezit de minst gepasseerde verdediging van deze klasse (dit heeft waarschijnlijk ook te maken met het verschil in het aantal gespeelde duels). Tot nu toe kreeg het 3e slechts 4 doelpunten tegen.

15 oktober

Jeugdkamp mede mogelijk gemaakt door Stichting Renesse

We zijn als S.K.N.W.K. erg blij dat we dit jaar al weer voor de 3e keer een jeugdkamp kunnen organiseren. Dit jeugdkamp in samenwerking met J.V.O.Z. wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Renesse.

In de herfstvakantie kan elke speler van Schouwen-Duiveland, geboren in de periode 1996-2001 hier aan deelnemen en krijg je professionele training van Gérard en Dennis de Nooijer en Dolf Roks (de prof.trainers van J.V.O.Z.). Inschrijven kan via www.jvoz.nl

We willen de Stichting Renesse nogmaals hartelijk danken voor de toegezegde steun!!

16 oktober

Biefstukavondje S.K.N.W.K. weer gezellig

Gisteren was er voor de 1e keer dit seizoen weer de mogelijkheid om lekker een biefstukje ’te happen’ bij S.K.N.W.K. Ook deze keer was het weer erg lekker en gezellig en dat bleef het tot in de vroege/late uurtjes.

Bekijk de foto’s van deze biefstukavond elders op deze site in het fotoboek.

Ps. dank aan de organisatie (Jos en Gert-Jan) en aan de barman Aart!

16 oktober

Eetcafé ’t Centrum verlengt sponsorcontract

Eetcafé ’t Centrum uit Zierikzee heeft het sponsorcontract met S.K.N.W.K. met 5 jaar verlengd.

Namens S.K.N.W.K. willen we hen uiteraard hartelijk danken voor hun toegezegde steun aan de blauw/zwarten.

18 okotber

S.K.N.W.K. F2 bezorgt redaktie website extra werk

Tot voor kort kon je op deze website bij de wedstrijdverslagen ‘slechts’ uitslagen invullen tot ‘de 20’. Echter onze pupillen van F2 hebben de laatste 2 weken in beide wedstrijden meer dan 20 doelpunten gescoord!! Zij hebben de redactie van www.sknwk.nl dus extra werk bezorgd!

Geeft niks hoor mannen. Jullie kunnen er lustig op los scoren, want inmiddels kunnen er uitslagen tot 30 doelpunten worden ingevoerd.

19 oktober

Appels door en voor de jeugd S.K.N.W.K.

Sjaak en Jos Flikweert hebben de jeugd van S.K.N.W.K. 1000 kilo goudreinetten geschonken (of meer als ze er meer verkopen). Deze gaan we met S.K.N.W.K. D1 en S.K.N.W.K. D2M as. vrijdag, 23 oktober, vanaf 18:00 uur verkopen huis aan huis in Nieuwerkerk.

Stephan Wessels, Robin Vrij en Sjaak Flikweert hebben ze geplukt en van de week doen Leona Tieleman, Sandra Schiettekatte en Eric Prins ze in zakjes.

We danken vanaf deze plaats Sjaak en Jos en de plukkers, inpakkers en verkopers en verkoopsters.

22 oktober

’Op naar de 10!’

Vandaag in ‘Ons Eiland’ een artikel over het jeugdkamp van as. week bij S.K.N.W.K. in samenwerking met J.V.O.Z.

23 oktober

Appelverkoop levert tot nu toe € 230,- op

Vanavond hebben onze D-pupillen zoals bekend appels verkocht in Nieuwerkerk. Dit was zeker niet onverdienstelijk, want tot nu toe leverde de appelverkoop al € 230,- op. Dit geld komt ten goede aan de jeugd van S.K.N.W.K.

Overigens kan dit nog meer opleveren, want morgen kunnen er bij Tankstation Prins ook nog appels worden gekocht t.b.v. de jeugd van S.K.N.W.K.

Dank uiteraard aan alle verkopers en verkoopsters, leiders, chauffeurs, plukkers en inpakkers en andere vrijwilligers van deze aktie.

Speciale en grote dank aan Sjaak en Jos Flikweert!

28 oktober

Toby de Bruine in de lappenmand

E-pupil Toby heeft van vorige week vrijdag tot en met afgelopen maandag in het ziekenhuis gelegen, omdat hij een bacterie (ontsteking) in zijn enkel heeft. Omdat het doorgedrongen is tot zijn bot moest hij gelijk opgenomen worden en aan het infuus. Thuis moet hij nog minimaal twee weken iedere dag ongeveer een uurtje aan het infuus, daarna kan hij als alles goed is over op tabletten.

Hij mag niet op zijn enkel staan, vandaar dat hij in een rolstoel zit. Het is natuurlijk balen dat het net in de vakantie is en dat hij ook het voetbalkamp moet missen.

Toby, we wensen je veel sterkte toe en hopen dat je weer snel op de been bent en lekker kunt voetballen!

28 oktober

3e editie jeugdkamp J.V.O.Z. ééntje om in te lijsten

De 3e editie van het jeugdkamp van J.V.O.Z. op sportpark ‘Het Springer’ bij S.K.N.W.K. gaat de boeken is als zeer geslaagd. Afgelopen 3 dagen kregen zo’n 90 kinderen training van de professionele trainers van J.V.O.Z. Dolf Roks en Dennis & Gérard de Nooijer. Natuurlijk kunnen die mannen dit niet alleen en hadden ze alle hulp van vele vrijwilligers.

Bij deze willen we namens S.K.N.W.K. alle sponsors, trainers, coaches, vrijwilligers, deelnemers, supporters, organisatie e.v.a. hartelijk danken voor weer een geslaagd evenement bij de blauw/zwarten.

Met zekerheid kunnen we mededelen dat er ook volgend jaar in de herfstvakantie weer een jeugdkamp van J.V.O.Z. bij S.K.N.W.K. wordt gehouden.

Tot dan!