Jaaroverzicht S.K.N.W.K. 2009 (november)

Nu het jaar 2009 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. elke dag een maand van dit jaar ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag november.

1 november

Website S.K.N.W.K. vandaag precies 7 jaar!

Vandaag, zondag 1 november 2009, is het precies 7 jaar geleden dat onze website, www.sknwk.nl, ‘in de lucht ging’.

Wij als redactie van deze website proberen steeds te vernieuwen. O.a. de lay-out, maar uiteraard ook steeds weer nieuwe items. Daarnaast blijken de vaste rubrieken (nieuws, fotoboek, S.K.N.W.K.-toto, gastenboek e.v.a.) toch veel mensen naar deze site te trekken. Daar zijn we best trots op.

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bezoek aan www.sknwk.nl en hopen dat jullie nog vaak een bezoek brengen.

1 november

Wim Voorbeijtel scoort maar liefst 5 maal

Er is een nieuwe nummer 1 op de ranglijst bij de topscorers van de senioren van S.K.N.W.K. van deze competitie. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) scoorde maar liefst 5x in het gewonnen duel tegen Duiveland 4. Het werd uiteindelijk 2-6. De andere treffer werd gescoord door Maurice Pollemans. Hij maakte alweer zijn 9e van de competitie. Wim Voorbeijtel staat inmiddels op 12.

Robby Koster scoorde 1x namens S.K.N.W.K. 4. Hij heeft inmiddels 10 doelpunten gescoord. Overigens verloor S.K.N.W.K. 4 gisteren voor het eerst deze competitie. Corgene/J.V.O.Z. 1 was met 6-2 te sterk. Roland Backx scoorde de andere treffer voor S.K.N.W.K. 4.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.

1 november

S.K.N.W.K. 1 pakt eindelijk weer eens 3 punten

Gisteren was het dan zover. S.K.N.W.K. speelde een hele goeie wedstrijd en pakte verdiend de 3 punten. Na 13 minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Toen was nl. de tussenstand bij S.K.N.W.K. 1 tegen Kapelle 1 al 3-0. Het werd uiteindelijk 4-1. Wat een ontlading bij alles en iedereen. Nu hopen dat ze deze lijn voort kunnen zetten. Te beginnen volgende week in de derby tegen D.F.S. 1.

Vanaf de aftrap was duidelijk wat de intenties waren van de thuisploeg. Al in de 1e minuut kreeg S.K.N.W.K. een corner. Een minuutje later was de stand al 1-0. Een vrije schop van Wilco de Valk belandde bij Wesley Goud.

Ietsje later ook al de 2-0. Een schitterende aanval met opnieuw Goud als eindstation, 2-0. En nog was de koek niet op. In de 13e minuut was het Robbert Padmos die na een prima aktie van René Verschoor de 3-0 kon aantekeken. Wedstrijd gespeeld.

S.K.N.W.K. speelde zeker de 1e helft erg goed. Met een beetje geluk hadden ze de voorsprong nog verder kunnen uitbouwen. Het bleef bij 3-0.

In de 2e helft gelijk weer 2x de thuisploeg, maar geen score. In de 65e minuut wel de 4-0, maar de prima leidende scheidsrechter Ahmed Chahid keurde de treffer op advies van zijn assistent af wegens buitenspel.

Dat de score niet verder werd uitgebreid had met name te maken met het maken van de verkeerde keuzes. Soms moet je wel eens zelfzuchtig zijn en de bal zelf tegen de touwen knallen, maar ja wat zeuren we eigenlijk met een 3-0 tussenstand op het scorebord.

Kapelle kan in de 89e minuut nog iets terug doen, maar het slotakkoord is weer voor de blauw/zwarten. Wesley wordt gevloerd binnen de 16 en voor Erwin Nelissen is dit een koud kunstje om de bal binnen te schieten. Dit is tevens laatste feit van de wedstrijd.

Een 4-1 eindstand en met prima voetbal. Er werd gestreden voor elke meter en alles klopte gewoon. Klasse mannen!

S.K.N.W.K. Koen de Jonge, Erwin Nelissen, René Verschoor, Sytze Stins (George van Heukelom), Léon Pollemans, Sander Uijl, Wilco de Valk, Emiel Kuijten (Oleg Bondarenko), Robbert Padmos, Kristian Bouwman, Wesley Goud.

1 november

S.K.N.W.K. A1 opnieuw op de foto met sponsoren

Gisteren voorafgaand aan het competitieduel in Burgh-Haamstede tegen D.F.S. A1 gingen onze A’s opnieuw op de foto met de nieuwe sponsoren. Angela Prins (Tankstation Prins) zorgde samen met Rob Visser (Vesec Verkeer- en Security Educatie Centrum B.V.) voor een nieuw tenue. Arnold Schiettekatte (Schiettekatte Interim & Advies B.V.) zorgde voor nieuwe sporttassen.

Namens S.K.N.W.K. A1 nogmaals hartelijk dank!!

11 november

Maurpert wordt vandaag 30 jaar

Vandaag, woensdag 11 november 2009, wordt Maurice Pollemans al weer 30 jaar.

Maupert, van harte gefeliciteerd!!

15 november

Gourmetavondje S.K.N.W.K. erg gezellig

Na de bourgondische avond in april van dit jaar had de feestcommissie gisteren een gourmetavondje georganiseerd. Toch weer zo’n 60 personen nam de moeite om naar de kantine te komen. Dit was zeker niet tevergeefs, want het was opnieuw een zeer geslaagde avond.

Rond 19:00 uur druppelden de eerste binnen. Nadat de stroomstoringen waren verholpen, kon men ‘aanvallen’. Het eten was heerlijk!

Later op de avond presenteerde Femke en Renaat nog een heuse quiz, ‘Petje op, Petje af’. Ook deze was zeer geslaagd.

Hierna was er nog een gezellig samenzijn met een drankje. En gezellig was het!

We zijn nu al weer benieuwd naar het volgende feestje, want aan de positieve reacties te horen is het zeker voor herhaling vatbaar.

Dank aan de organisatie en aan een ieder die heeft bijgedragen aan dit leuke feestje.

15 november

S.K.N.W.K.-jeugd bezocht wedstrijd Jong Oranje

Afgelopen vrijdag zijn we met 75 S.K.N.W.K.-ers naar de wedstrijd Jong Oranje – Jong Liechtenstein geweest. Onze E- en D-pupillen en C- en A-junioren mochten hiermee naar toe. Samen met jeugdleiders, trainers en andere vrijwilligers togen we om 17:30 uur richting Den Bosch.

Maar liefst 2 bussen van Van Oeveren uit Zierikzee (dank aan Van Oeveren en Kes voor het regelen) kwamen we daar rond 19:00 uur aan bij stadion De Vliert. Na eerst een rondje rond het stadion te hebben gedaan op zoek naar de ingang, waren we net op tijd binnen.

Ondanks de matige wedstrijd vonden de kinderen het geweldig. Zij komen nl. niet alleen voor het voetballen, maar ook voor een lekkere versnapering. Rond kwart over 11 kwamen we weer terug in Nieuwerkerk.

We kijken terug op een geslaagde avond. Alleen zaterdagochtend hadden sommigen toch wel moeite met het laat naar bed gaan (of het vroeg er uit moeten)!

15 september

S.K.N.W.K. 2 nu ook netjes voor en na de wedstrijd

De S.K.N.W.K. 2-spelers Emiel Pollemans, Richard Bevelander en Martijn Neele hebben de 2e selektie van S.K.N.W.K. voorzien van nieuwe polo’s. Deze moeten de spelers voor en na de wedstrijd dragen. Elke speler kreeg zowel een shirt met lange (voor de wintermaanden) als met korte mouwen (voor als het wat warmer is).

De 2e selektie was hiermee zeer verguld. Dit bleek ook gisterenavond al toen een redelijk gedeelte van S.K.N.W.K. 2 aanwezig was tijdens de gourmetavond. Uiteraard gehuld in hun nieuwe polo’s.

20 november

Nieuwe kalkkar voorzien van GPS-systeem

Een aantal weken geleden meldden we via deze site dat ‘onze vutters’ een nieuwe kalkkar hadden gemaakt. Deze werkt inmiddels fantastisch en heeft de club veel geld bespaard.

Deze week hadden ze het plan om de kar te voorzien van een GPS-systeem. Dit werkt veel handiger en geeft als het goed is ‘strakke lijnen’. Zo gezegd, zo gedaan………

Kalker Cees Stoutjesdijk kon het geintje wel waarderen! Hieronder enkele foto’s van de kalkkar met GPS-systeem.

29 november

SKNWK 3 pakt in 2e helft winst op SKNWK 4

In de reserve 5e klasse stond gisteren dé kraker tussen S.K.N.W.K. 3 en 4 op het programma. Op een redelijk bespeelbaar 2e veld ontspon zich een leuk duel. Na een 1-1 ruststand, bleken die ‘jonkies’ van 3 over iets meer lucht te beschikken dan ‘de mannen van de baggerschuit’. Clubtopscorer ‘Keu’ haalde tweemaal de trekker over en bezorgden de koploper in deze klasse een overigens verdiende overwinning.

In de eerste helft waren de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd. Het derde had wel meer balbezit, maar S.K.N.W.K. 4 wist er af en toe goed uit te komen. Maurice Pollemans zette S.K.N.W.K. 3 op voorsprong, maar Robby Koster maakte zijn 13e seizoenstreffer en zette het vierde weer naast het 3e. Hiermee gingen de ploegen rusten.

In de 2e helft was S.K.N.W.K. 3 duidelijk te sterk. Twee keer was het Wim Voorbeijtel die op de voor hem bekende wijze zijn tegenstanders te vlug af was en scoorde. Hij maakte hiermee al weer zijn 16e en 17e seizoenstreffers en is hiermee ruim koploper op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

S.K.N.W.K. 3 blijft door deze uitslag koploper in de reserve 5e klasse. S.K.N.W.K. 4 blijft ondanks deze nederlaag gewoon lekker meedoen bovenin.