Jaaroverzicht S.K.N.W.K. 2009 (december)

Nu het jaar 2009 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. elke dag een maand van dit jaar ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag december.

3 december

Sinterklaas was ook dit jaar SKNWK niet vergeten

Gisterenavond was er voor de allerkleinsten onder de S.K.N.W.K.-familie weer het sinterklaasfeest. Om 17:15 uur waren ze allemaal aanwezig in de kantine op sportpark ‘Het Springer’.

Eerst werden er overheerlijke broodjes knakworst gegeten. Toen alle maagjes vol waren, was het tijd om leuke spelletjes te gaan doen. Er waren al twee pieten om te helpen bij de spelletjes.

Sinterklaas en z’n twee andere pieten kwamen rond 18:15 uur. Uiteraard had hij weer genoeg in z’n grote boek staan. Iets voor zeven uur vertrok de Goedheiligman weer, want hij had nog meer adresjes in z’n TomTom staan.

Na het vertrek van de Sint kregen alle kinderen nog kadootjes. Ook kregen ze nog een speculaaspop, die is aangeboden door Zeelandia. Daarna was het tijd om naar huis te gaan na een leuke en geslaagde middag.

Dank gaat uit naar Sinterklaas en z’n pieten, Zeelandia, de evenementecommissie (die dit sinterklaasfeest hebben georganiseerd) en alle overige vrijwilligers. Tot volgend jaar!

4 december

Carlo v/d Maas terug van een blessure

Nieuwkomer Carlo v/d Maas, die dit seizoen overkwam van Ouwerkerk naar S.K.N.W.K., raakte begin september tijdens een training geblesseerd aan z’n enkel. Hij moest hiervoor weken in het gips. Inmiddels is hij weer aan het trainen en het lijkt erop dat hij morgen weer bij de 1e selektie zit.

Dit betekent dat hij dan eindelijk zijn competitiedebuut kan maken voor de blauw/zwarten. Hij zal nog wel even overleggen met z’n fysiotherpeut, maar gisterenavond na de training gaf hij zelf aan dat hij weer volledig hersteld is.

5 december

Overzicht afgelastingen SKNWK-teams (up-date)

Hieronder volgt een overzicht van de afgelastingen van alle S.K.N.W.K.-teams voor zaterdag 5 december 2009:

Zaterdag 5 december 2009:

S.K.N.W.K. 1 – Kruiningen 1 (competitie) AFGELAST

S.K.N.W.K. 2 – Kloetinge 4 (competitie) AFGELAST

S.K.N.W.K. 3 – D.F.S. 4 (competitie) AFGELAST

Bruse Boys 4 – S.K.N.W.K. 4 (competitie) AFGELAST

V.V.C. ’68 A1 – S.K.N.W.K. A1 (beker) AFGELAST

S.K.N.W.K. C1 – Wolfaartsdijk C1 (competitie) AFGELAST

S.K.N.W.K. D1 vrij

S.K.N.W.K. D2M – De Noormannen D3M (competitie) AFGELAST

S.K.N.W.K. E1 vrij

S.K.N.W.K. E2 vrij

S.K.N.W.K. F1 vrij

D.F.S. F2 – S.K.N.W.K. F2 (competitie) AFGELAST

S.K.N.W.K. Mini’s vrij

7 december

Vernielingen op sportpark ‘Het Springer’

Dit weekend is/zijn er helaas weer (een) perso(o)nen op ons sportpark geweest die het nodig vonden dingen te vernielingen. Een beugel van een doel is totaal verbogen. Er waren touwen gespannen in ditzelfde doel. Er is een zogenaamde ‘peukenbak’ vernield en diverse bartafels waren omvergegooid en verplaatst. Wat heb je er toch aan?

Helaas moeten we constateren dat er weer steeds meer mensen op ons terrein aanwezig zijn als dit gesloten is. We zullen hier toch strenger tegen op moeten gaan treden. Het is verboden om het sportpark te betreden als dit gesloten is!!

11 december

Mini’s SKNWK ongeslagen na winterkampioenschap

Na een onderlinge vriendschappelijke competitie tussen de voetbalclubs Zierikzee, Duiveland en D.F.S. zijn de mini”s van S.K.N.W.K. ongeslagen winterkampioen geworden.

In deze competitie van de jongste voetballers wordt met veel inzet en enthousiasme gespeeld. Ze spelen in deze competitie vanaf hun vijfde jaar in aanloop naar het ‘echte’ voetbal dat bij de F-jes begint.

De jongste voetballers van S.K.N.W.K. doen voor het tweede jaar mee aan deze onderling competitie.

13 december

S.K.N.W.K. F2 nu echt kampioen

Afgelopen maandagavond werden de mannen van F2 al gehuldigd vanwege het kampioenschap. Echter gisteren waren ze pas echt kampioen. Ze lieten er in Bruinisse geen graf over groeien wie de beste was in deze najaars-competitie. Met maar liefst 0-12 kwamen ze terug naar Nieuwerkerk.

Daar wachtte in de kantine een heuse sportmaaltijd (lekker frietjes!). Samen met S.K.N.W.K. E2 (die waren ook al kampioen) werden ze getrakteerd op een kampioensetentje.

Allemaal gefeliciteerd!

13 december

SKNWK E2 blijft ongeslagen in najaarscompetitie

Het kampioenschap hadden ze al een tijdje binnen. Echter was dit nog niet genoeg voor S.K.N.W.K. E2. Gisteren wonnen zij hun laatste wedstrijd tegen Robur E2 met maar liefst 14-0. Hierdoor blijven ze ongeslagen!

Ze wisten zelfs alle 8 competitieduels winnend af te sluiten. Een mooi resultaat.

Stand per 13 december 2009:

16 december

Kruisbandoperatie voor Jeffry Visser

Tijdens het bekerduel tussen N.O.A.D. ’67 2 en S.K.N.W.K. 2 in augustus van dit jaar viel Jeffry Visser met een knieblessure uit. Zijn buitenste knieband en voorste kruisband waren ingescheurd was de eerste prognose.

Na een aantal weken rust heeft Jeffry fysiotherapie gehad en leek alles voorspoedig te gaan. Totdat hij weer erg last kreeg begin november.

Vandaag heeft hij een kijkoperatie ondergaan. De dokter vertelde hem dat zijn voorste kruisband voor 95% is afgescheurd, dus hij hangt nog aan een zijden draadje. Dat heeft als gevolg: een kruisband operatie.

Op 28 december moet hij weer terug voor controle en dan wordt er waarschijnlijk een afspraak gemaakt voor de kruisbandoperatie.

Nou Jeffry, dat wordt dus voorlopig nog geen voetbal voor jou. Sterkte gewenst namens allen!

18 december

Richard Bevelander is gelukkig weer thuis

S.K.N.W.K.-er Richard Bevelander had deze week de schrik van z’n leven. Afgelopen maandagavond raakte hij in Frankrijk betrokken bij een ongeluk. Samen met z’n collega kwamen ze met de vrachtwagen in de berm terecht en zijn tegen een boom geklapt.

Richard zat op dat moment op de bijrijdersstoel. Hij heeft echt geluk gehad (zie foto). Met een kapotte rechtervoet (aantal tenen gebroken) en een gescheurd oor belandde hij in een Frans ziekenhuis. Hier is hij geopereerd aan z’n voet en is z’n oor gehecht. Gelukkig hoefde hij niet lang in het ziekenhuis te blijven en kon hij samen met z’n vriendin Renata naar Nederland terug.

Inmiddels is hij weer thuis in Nieuwerkerk. Hij heeft ook hier al een paar keer het ziekenhuis bezocht voor controle. Met pijnstillers komt hij op dit moment de dagen door, want met name z’n rug en borstkas doen erg pijn. Deze zijn dan ook zeer zwaar gekneusd.

Richard vanaf deze plaats wensen we je allemaal heel veel sterkte de komende tijd en hopelijk ben je weer snel ‘de ouwe’. Doe voorlopig maar even rustig aan!

20 december

Wim Voorbeijtel scoort 17x in eerste seizoenshelft

Vorige week meldden we al dat Wim Voorbeijtel ‘Herbstmeister’ was bij de topscorers van de senioren van S.K.N.W.K. Hij heeft dit seizoen al 17 treffers gemaakt. Zijn naaste concurrent Robby Koster (S.K.N.W.K. 4 met 15 doelpunten) zou dit weekend sowieso niet in aktie komen, want S.K.N.W.K. 4 was vrij. Door de algehele afgelasting in het amateurvoetbal werd er dit weekend helemaal niet gevoetbald en werden er dus ook geen doelpunten gescoord

Maurice Pollemans van S.K.N.W.K. 3 blijft 3e met 11 doelpunten. René v/d Bos (S.K.N.W.K. 4) en Martijn Neele (S.K.N.W.K. 2) delen samen de 4e plaats. Beiden hebben er 9 gemaakt dit seizoen.

Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4) sluit de top 5. Hij maakte tot nu toe 8 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Wim Voorbeijtel

21 december

Prettige kerstdagen en een goed en gelukkig 2010

De redaktie van www.sknwk.nl wil iedere bezoeker van S.K.N.W.K.-Online prettige kerstdagen en uiteraard een gelukkig, gezond en sportief 2010 toe wensen.

25 december

Indeling Charlie Cup zaterdag 2 januari 2010

Op zaterdag 2 januari 2010 wordt in sporthal Onderdak te Zierikzee weer het Onderling Zaalvoetbal toernooi van S.K.N.W.K., De Charlie Cup 2009, gespeeld. Vanaf 13:00 uur strijden 6 teams (helaas één team minder dan gebruikelijk) om de felbegeerde titel.

De indeling en het reglement van deze editie zijn bekend.

Klik hieronder voor de teamindeling, het reglement en wedstrijdschema.

Charlie Cup 2009 Wedstrijden.pdf

Charlie Cup 2009 Klassement.pdf

Mocht je naam er onverhoopt niet bijstaan, of je bent toch verhinderd of je hebt andere vragen of opmerkering, mail naar de organisatie jmneele@zeelandnet.nl.