Omroep Zeeland Sport

Hierbij nodig ik u uit om een bezoek te brengen aan de website www.omroepzeelandsport.nl. Op 1 januari heeft Omroep Zeeland deze nieuwe website waarop de Zeeuwse sport centraal staat gelanceerd.

U vindt hier Zeeuws sportnieuws, maar ook wedstrijdbeelden, uitslagen, standen en reacties. Verder kunt u op deze website ook reportages en specials over Zeeuwse sporters en sportclubs bekijken, maar u kunt ook zelf een bijdrage leveren.

U kunt reageren op berichten, nieuws over uw club aankleden met foto’s of videobeelden, maar ook uw evenement aankondigen in de sportagenda. Heeft uw club of vereniging nieuws? Laat het de sportredactie van Omroep Zeeland weten via de site, het emailadres sport@omroepzeeland.nl of de telefoon (0118-499900).

Ten behoeve van de website www.omroepzeelandsport.nl is de sportredactie nog op zoek naar digitale logo’s en elftal/teamfoto’s van Zeeuwse sportclubs en verenigingen om de berichten op de website te kunnen aankleden. Wanneer uw club foto’s van wedstrijden, spelers en trainers heeft of deze regelmatig maakt, wil de sportredactie van Omroep Zeeland graag in het bezit komen van deze afbeeldingen. Ook deze bestanden kunnen naar sport@omroepzeeland.nl gemaild worden.

Wellicht wilt u bovenstaande informatie over de website www.omroepzeelandsport.nl ook opnemen in uw clubblad of vermelden op de website van uw club of vereniging, zodat ook uw leden in kennis worden gesteld van de mogelijkheden die deze website biedt? Een link naar de website http://www.omroepzeelandsport.nl plaatsen kan natuurlijk ook.

Ik hoop dat Omroep Zeeland in nauwe samenwerking met uw club of vereniging de website www.omroepzeelandsport.nl kan laten uitgroeien tot een platform waarop Zeeuwse sportclubs en verenigingen zich kunnen uiten en vinden. De sportredactie van Omroep Zeeland zal zijn uiterste best doen om de site actueel, betrouwbaar en veelzijdig te houden, zodat http://www.omroepzeelandsport.nl hét nieuwsportal wordt voor een ieder die geïnteresseerd is in de Zeeuwse sport.

Met vriendelijke groet,

Michel van Sluijs
Eindredacteur
OMROEP ZEELAND